Η καριέρα του κακοποιητή.

 

Οπως αποκαλυπτεται απο σχετικο βίντεο, η παρουσιάστρια Ζήνα Κουσελίνη ήταν πολύ ταραγμένη στην εκπομπη της επειδή "η καριέρα του Λύτρα καταστρέφεται". Το ανέφερε 10 φορές απανωτά, ως κάτι τρομερό.
Μαζί είπε την γνωστή φράση μισογυνισμου που παραδοσιακά ξεστομίζουν μόνο άντρες: "δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα στο σπίτι του Λύτρα", υπονοώντας ότι θα μπορούσε για καποιους λόγους να μετατραπεί σε αναμενόμενη συμπεριφορά ο ξυλοδαρμός μιας γυναίκας (!?). Ποιος ξέρει τι έκανε εκείνη η γυναίκα και έστριψε η βίδα στον Λύτρα που τον άλλο καιρό είναι ειρηνικός και σωστός κύριος...
Ναι, δεν ξέρουμε τίποτα για το τωρινο σπίτι του Λύτρα, όμως ξέρουμε για το προηγούμενο σπίτι και το γραφείο του.
Το 2016 ξυλοκόπησε μια ασκούμενη σε αυτόν δικηγόρο που αφού έφτασε η ΔΈΛΤΑ στο σημειο και την είδε κακοποιημένη, η ασκουμενη προτίμησε να μην υποβάλλει μήνυση -θα της πέρασε από τον νου η σκέψη πως δεν θα ξαναδουλεψει πουθενά αν κάνει μηνύσεις στα αφεντικά της. Πάντως η ΔΕΛΤΑ κατέγραψε το περιστατικό και την κατάσταση του θύματος.
Το 2017 εκδικάστηκε μήνυση εναντιον του για άλλο ξυλοδαρμό, αυτή την φορά της πρώτης συζύγου του. Ο Λύτρας αθωώθηκε.
Βεβαίως τα δύο προηγούμενα περιστατικά δεν συνιστούν έκπληξη για το γυναικείο κοινό, γνωρίζουμε ότι οι κακοποιητες δεν ξυπνάνε μια μέρα στα 50 κι αρχίζουν να κοπανάνε γυναίκες, κάνουν το ίδιο πράγμα όπου σταθούν κι όπου βρεθούν όλη τους την ζωή, αυτός είναι ο χαρακτήρας τους. Η Κουσελινη επίσης το γνωρίζει αυτό, αφού όπως έχει δηλώσει, ο πατέρας της κακοποιούσε την μητέρα της.
Οπότε ποια είναι η καριέρα του Λύτρα που καταστρέφεται κι αυτό πρέπει να μας νοιάζει, του καθ' έξιν κακοποιητή; Ναι, αυτή θέλουμε να σταματήσει εδώ.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK