Ο Παλαιοχριστιανός

 


**********************
Ο "Παλαιοχριστιανός" ξανά και ξανά, που ζει στο "λαγούμι" σε όλα τα άρθρα, σε "άθλιες συνθήκες" παντού, υπόνοιες για κακοποίηση των τέκνων κλπ.
Γιατί δεν γράφετε ποτέ " Ο Εβραίος που ζει στο κοινόβιο"; Μα επειδή είναι δυσμενής διάκριση και στιγματισμός με βάση το θρήσκευμα, είναι αντισημιτισμός, διώκεται ποινικά.
Από πού κι ως πού είναι λαγούμι το κατάλυμα τους; Είναι καλύτερα τα υπόγεια στην Πατησίων, πρώην αποθήκες διαμερισμάτων, που συνορεύουν με τον λέβητα του καλοριφέρ;
Με τι κριτήριο βγήκαν άθλιες οι συνθήκες, ποιος είναι ο μοσχαναθρεμμένος που αποφάνθηκε; Όλα σε τάξη, καθαρά και οργανωμένα.
Τα δε παιδιά κι η σύζυγος, ζωηρά κι όμορφα σαν μπαρμπούνια. Ολοι ετοιμόλογοι, νορμάλ, με σαφή διατύπωση και το θάρρος της γνώμης τους, πολύ πολύ καλύτεροι από τον νεαρό που ακόμα σήμερα γελάμε μαζί του γιατί έβλεπε με χάπια ecstasy "κύκλους".
Προς τι η απαξίωση κι ο διασυρμός μιας οικογένειας που απλώς ζει διαφορετικά από εμάς;
Εάν υπάρχει κάποια παρανομια του πατέρα στην λήψη μισθού, υπάρχουν Αρχές να την ανακαλύψουν.
Εάν υπάρχει ελειμματική ανατροφή τέκνων, θα φανεί.
Όμως προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα.
Αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους, Δικαστές του πληκτρολόγιου που ο,τι δεν σας μοιάζει το βλέπετε ύποπτο. Αντε μην ψάξουμε τα δικά σας τα οικογενειακά κι εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK