ΠΟΙΑ "ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ";

 


Για μένα φαιδρή, για την κυβέρνηση τουλάχιστον α-σόβαρη η κινητοποίηση των αγροτών, γι αυτό κι ο Μητσοτάκης λέει "και πολλά τους δώσαμε".
Αυτό που είδαμε ήταν κινητοποίηση μαχητικης ομάδας πολιτών που παράγει αληθινο προϊόν και απαιτεί τον σεβασμό ή πανηγυράκι σαν αυτά που στήνει η ΔΑΠ ΝΔΦΚ; Οι σημαίες της ΝΔ παρούσες στα τρακτέρ, οι εικόνες πού και πού παρούσες, τι έλειπε; μια φωτογραφία της οικογένειας του καθενός γύρω από το περσινό αρνί της Ανάστασης για να συμπληρωθεί το τρίπτυχο Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια. 
 
Οι σημαίες κύριοι έπρεπε να είναι μαύρες όπως αυτά που σας συμβαίνουν και η παρουσία σας στην Αθήνα άτακτη, κατά τα κέφια σας, όχι σύμφωνα με πλάνο που φτιάξατε από κοινού με την Αστυνομία. Από πού κι ως πού σας νοιάζει αν γίνει χάος η μετακίνηση του Αθηναίου, τον νοιάζει τον Αθηναίο αν χρωστάτε και της Μιχαλούς; 
 
Πολύ λυπάμαι που οι σημερινοί αγρότες δεν σέβονται τους αγώνες των μακρινων προγόνων τους που έκαναν την εξέγερση του Κιλελέρ, ή των ιδίων των γονιών τους που το 1996 έκοψαν την Ελλάδα στα δύο για πολλές μέρες. Οι αγρότες μόνοι τους κέρδισαν τον σεβασμό των κυβερνήσεων πριν δεκαετίες, μόνοι τους τον χάνουν.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK