The glorious Greek sunshine

 


Κάποια διάσημη (ας πούμε του Ινσταγκραμ κλπ) εδώ ποστάρει φώτο από το μπαλκόνι με την πολύ πρωτότυπη λεζάντα "Ρουφώντας την θαυμάσια ελληνική λιακάδα".

Δεν πάτε στο διάολο εσείς οι πλούσιοι με τις εξυπνάδες;
Ναι, φυσικά, όλοι θα ήθελαν να ρουφάνε τον ελληνικό ηλιο ξαπλωμένοι στο μπαλκόνι στις 12 το μεσημέρι, αλλά δεν γίνεται. Πολύς κόσμος είναι στην δουλειά στις 12, δεν το χτενιζει, είναι εργάσιμη μέρα σήμερα. Το ξεχάσατε;
Έπειτα και για αυτούς που έχουν άδεια ή είναι συνταξιούχοι, πού να βρεθεί μπαλκόνι ρετιρέ, με θέα την Ακροπολη κι όλα τα λοιπά κτήρια γύρω του κοντύτερα, ώστε να το βλέπει ο ήλιος αληθινά; Εμάς το μπαλκόνι μας το βλέπει ο ήλιος 11-12 αυτές τις μέρες, δηλαδή από την ώρα που περνάει πάνω από την ταράτσα και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες στην απέναντι πολυκατοικια, έως που να ανέβει λίγο ακόμα ψηλότερα και να πέσει ο ίσκιος του επάνω μπαλκονιού στο δικό μας. Δεν έχουμε ήλιο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 11 το άλλο πρωί.

Δεν βλέπουμε ήλιο ρε βλήματα, κι ας ζούμε στην Ελλάδα. Έχουμε όλοι ανεπάρκεια βιταμίνης D3, εδώ που υπάρχει η glorious Greek sunshine. Ο ήλιος είναι προνόμιο των πλούσιων και των τουριστών.

Στο διάολο να πάτε κι εσείς και τα λεφτά σας.

(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK