Επίπεδα μισογυνισμού

 

Είδα εχθές σε είδηση πως σεφ στο εξωτερικό, δολοφόνησε την γυναίκα σύντροφό του, διαμέλισε το σώμα της και τέλος ξερίζωσε την καρδιά της. 

Κάτω από την είδηση υπήρχουν σχόλια που θα τα λέγαμε μισογυνικά και προτίθεμαι να τα ταξινομήσω σε βαθμίδες μισογυνισμού από το 1 έως το 10, με υπέρτατο βαθμό το 10. 

Επίπεδο μισογυνισμού 10, αυτός που λέει: "Οι γυναίκες είναι βλαμμένες, τέλος. Κοίτα με τι κακάσχημους πάνε και μπλέκουν, που τις σφάζουν κιόλας!". 
Βάζω 10 επειδή σύμφωνα με τον σχολιαστή για την δολοφονία κάθε γυναίκας, φταίει όχι ο δολοφόνος της αλλά η ίδια η γυναίκα -κυρίως επειδή υπολείπεται σε ευφυΐα. Είναι σαφές νομίζω πως όποιες είναι βλαμμένες, είναι αναμενόμενο να δολοφονηθούν.

 

Βεβαίως αυτό δεν είναι το χειρότερο σχόλιο , υπάρχει και το Επίπεδο μισογυνισμού 10+, π.χ. ο σχολιαστής που λέει: "Ε, κάτι θα του 'κανε κι αυτή, δεν μπορεί!"

Ναι, κυρίες και κύριοι, δεν έχουμε όλα τα δεδομένα. Ας ερευνήσουμε πρώτα τι του έκανε αυτή και μετά θα αποφασίσουμε αν ήταν δικαιολογημένο που της ξερίζωσε την καρδιά. Δεν ξέρεις καμιά φορά, μπορεί και να ήταν...

(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK