Ο ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ

 



Ο Κασσελάκης πρόσφατα αυτοπροσδιορίστηκε ως "Κρητίκαρος" κι έχει δίκιο. Αυτός μπορεί να εννοεί λεβέντης, εγώ εννοώ τέρμα πατριαρχικός τύπος, κι έχω κι εγώ δίκιο.
Πώς αλλιώς εκτός από πατριαρχικό να σκεφτώ αυτόν που θέλει να βάλει στο εμπόριο τα αναπαραγωγικά όργανα των γυναικών, επίσημα, με νόμους;
Τα σεξουαλικά όργανα των γυναικών (αιδοίο και κόλπος) είναι ήδη στο εμπόριο από προηγούμενους πατριαρχικούς τύπους που ειχαν την Εξουσία, τους ετεροφυλόφιλους. Αυτοι προκειμένου να λύσουν τα σεξουαλικά τους αδιέξοδα, έφτιαξαν νόμους που καθορίζουν πώς ελέγχεται υγειονομικά το αιδοίο-εμπόρευμα, πώς πρέπει να λειτουργεί το κατάστημα-οίκος ανοχής που πουλάει το αιδοίο, εάν επιτρέπεται ο μεσάζων έμπορος- νταβατζής κλπ. Θελουν να κάνουν την δουλειά τους με την ησυχία τους οι άνθρωποι, δηλαδή να χρησιμοποιήσουν τις γυναίκες σαν πράγματα -χωρίς να έχουν επιπτώσεις.
Ο Κασσελάκης είναι ο καινούργιος πατριαρχικός τύπος που φιλοδοξεί να πάρει την εξουσία, ο ομοφυλόφιλος. Δεν χρειάζεται το εμπόρευμα που είναι ήδη διαθέσιμο στο σώμα των γυναικών, το αιδοίο, διότι τα σεξουαλικά του αδιέξοδα τα λύνει αλλιώς. Έχει ανάγκη του γυναικείου σώματος προκειμενου να αφησει το DNA του στην Γη. Και δεν ντρέπεται καθόλου, όπως όλοι οι πατριαρχικοι τύποι, σκοπεύει να προχωρήσει εμπορικά παραμέσα στο γυναικείο σώμα, να καθορίσει νομικά πώς εμπορευόμαστε την μήτρα. Γιατί να τρέχει με ψεύτικους γάμους, αληθινά διαζύγια και μυστικά συμφωνητικά προκειμένου να μείνει η επιμέλεια των τέκνων ΤΟΥ σε αυτόν; Όχι. Θα κάνει νόμο την επίσημη ενοικίαση μήτρας, με συμβόλαιο, με όρους συμμόρφωσης της παρένθετης, με ρήτρα αθέτησης συμβολαίου κλπ. Θα κάνει κι αυτός την δουλειά του, έχοντας το κεφάλι του ήσυχο, δηλαδή κι αυτός θα χρησιμοποιήσει το γυναικείο σώμα ως αντικείμενο, βέβαια λίγο παραμέσα από τους προηγούμενους -όχι μόνο το εξω-εξω.
Κρητίκαρος, ναι, πολύ σωστή περιγραφή. Δεν υπάρχει λέξη "Κρητίκαρη", μόνο "Κρητικιά", υποδεέστερη του ανδρός, μικρότερου μεγέθους, μικρότερου κύρους κι εξουσίας, μικρότερης αξίας. Δεν υπαρχει "Κρητίκαρη" πολύ σωστά. Η Κρήτη είναι το βασίλειο της Πατριαρχίας. Κι ο Κασσελάκης είναι η απόδειξη.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK