Ποιος πήρε το παιδί;

 


Πριν πολλά χρόνια, όταν πρωτάκουσα για γάμο ομοφυλόφιλων, γέλασα με την ψυχή μου. Κανονικά οι ομοφυλόφιλοι έχουν μάτια και βλέπουν πόσο αποτυχημένη ιδέα αποβαίνει ο γάμος για πάρα πολλούς ετεροφυλόφιλους, οπότε προς τι η πρεμούρα; Προσωπικώς γνώριζα μόνο old school ομοφυλόφιλους που το μυαλό τους το είχαν στην διασκέδαση κι ουδέποτε θα σκέφτονταν να ανοίξουν τσαρδί με κάποιον, παριστάνοντας την "οικογένεια". Αυτούς τους ομοφυλόφιλους θεωρώ ακόμα σήμερα φυσιολογικούς, ειδικά ως προς τους γκέι άντρες. Αλλά εάν τυχόν ήθελαν κι οι ομοφυλόφιλοι να ζήσουν τα σκατά που ζούμε εμείς οι υπόλοιποι, γιατί οχι; ποιά είμαι εγώ να τους αποτρέψω;
Προφανώς οι LGBT οργανώσεις δεν σκέφτονται καθόλου τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τα αιτήματά τους προς την Πολιτεία. Προσπαθουν να πετύχουν την αναγνωρισμένη γονεϊκότητα ανάμεσα σε 2 γυναίκες ή 2 άντρες, εξαλείφοντας τα ίχνη του δότη σπέρματος βιολογικού πατέρα στην πρώτη περίπτωση και της παρένθετης μητέρας στην δεύτερη περίπτωση. Όπως είπε ένας φαιδρός παρουσιαστής τηλεόρασης με παιδί από παρένθετη, αν τον ρωτήσει το παιδί του "μπαμπά πώς με κάνατε αφού είστε δυο άντρες;" θα του απαντήσει "με αγάπη".
Ναι, το χρήμα μπορεί να πετύχει τεχνητές γονιμοποιήσεις, όμως οι κανόνες της Βιολογίας δεν άλλαξαν, η αγαπη ειναι προαιρετική, ενώ πάντα χρειάζεται το σποράκι του μπαμπά και του αυγουλάκι της μαμάς για να γεννηθεί η ζωή.
Σήμερα λοιπόν έχουμε στην χώρα μας ένα καινούργιο δεδικασμένο για ομοφυλόφιλα ζευγάρια: δύο γυναίκες παντρεμένες μεταξύ τους στο εξωτερικό, πήραν διαζύγιο (ναι, βαρέθηκαν, ξενοπήδησαν, τσακώνονταν, όπως οι ετεροφυλόφιλοι). Το παιδί που είχε κάνει η μία από αυτές με σπέρμα δότη, το πήρε με αποκλειστική επιμέλεια η άλλη, όχι αυτή που το γέννησε.
Τώρα;
Τώρα το παιδί θα μεγαλώσει με κάποιο άτομο που δεν συμμετείχε στην δημιουργία του, όπως τα ορφανά, ενώ δεν είναι ορφανό.
Μπορεί η μη βιολογική μητέρα να ενδιαφέρεται πιο πολύ για το παιδί από αυτήν που το γέννησε και γι αυτό το διεκδίκησε; Ναι, μπορεί. Αλλά μπορεί και να το διεκδίκησε ως αντίποινα για την άλλη που ήταν άπιστη -όπως κάνουν οι άντρες δηλαδή που η γυναίκα τους τούς απατά. Μπορεί να το κοιτάζει και πάνω στα μούτρα του να βλέπει την ομοιότητα με αυτήν που την ξεγέλασε, που της έφαγε ένα σωρό χρόνια και τελικά την άφησε στον άσσο.
Κυρίες και κύριοι των LGBT οργανώσεων, είχατε υπολογίσει όταν ζητούσατε αναγνωρισμένη ισότιμη γονεϊκότητα στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ότι στα διαζύγια υπάρχει περίπτωση το παιδί να το πάρει ο φούφουτος;
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK