The great reset

 


 To γνωστό προσωνυμιο απο τον covid, "αρνητές", χρησιμοποιείται στα ΜΜΕ και τις αναρτήσεις για τις νέες ταυτότητες, ενω το "ψέκας" είναι ήδη ταυτόσημο του "αρνητής". Επομένως είναι πολύ λογικό αυτά που λέγονταν "μέτρα" στον Covid, τώρα να πηδήσουν ένα σκαλάκι στην κλίμακα της αυταρχικότητας και να γίνουν "ποινές". Όταν το άτομο καθίσταται διαθέσιμο προς κακοποίηση από την Πολιτεία με την έγκριση της πλειοψηφίας, φυσικά και η κακομεταχείρησή του θα μεγαλώνει καθώς περνάει ο καιρός.
Βέβαια το άτομο δεν είναι ένα και δεν είναι απαραίτητα το ίδιο με την προηγούμενη φορά. Υπήρχαν άνθρωποι που έκαναν εμβόλια αλλά δεν θέλουν να βγάλουν τις καινούργιες ταυτότητες, και θα υπάρξουν άνθρωποι που θα κάνουν και τα δύο με δική τους θέληση, αλλά δεν θα θέλουν να κάνουν το τρίτο υποχρεωτικό κάτι τι (που θα παρουσιαστεί του χρόνου, ας πούμε). Δεν έχει σημασία ποιος είναι μέσα στην κάθε ομάδα και ποιος οχι. Σημασία έχει ότι το πείραμα αυταρχισμού με τον covid πέτυχε κι όλες οι επιθυμίες της κυβέρνησης από δω και στο εξής θα εκτελούνται από το σύνολο, ασυζητητί, αλλιώς θα υπάρχουν ΠΟΙΝΕΣ.
Κυρίες και κύριοι ο αφανισμός των Εβραίων ξεκίνησε με απαξιωτικές γελοιογραφίες στις εφημερίδες και προπαγανδιστικά καρτούν στο σινεμά, πριν την έναρξη της ταινίας - παιδιακίσια πράγματα θα έλεγε κανείς.
Όταν οι Γερμανοί κατάλαβαν πως οι Εβραίοι εξοντώνονταν, ήταν πολύ αργά να μιλήσουν, γιατί θα κινδυνευαν κι αυτοί. Το Κράτος είχε στήσει ένα δίκτυο ελέγχου φρονηματων πάνω από όλη την επικράτεια του και σε όλη την Γερμανία είχε απλωθεί ένα πέπλο τρόμου που έκλεισε τους πάντες από κάτω του.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK