Ο ΒΙΑΣΜΌΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΓΕΓΟΝΟΣ

 

Πριν λίγα χρόνια είχα γράψει ένα κείμενο για τον εικονικό βιασμό με αφορμή ένα τρανς άτομο που το αποκάλεσαν σε δημόσια υπηρεσία με το βιολογικό του φύλο, γι αυτό δήλωσε "ένιωσα σαν να με βίαζαν".
Σήμερα ξαναγράφω με αφορμή ετούτη την υποστηρικτική ανάρτηση προς την Αχτσιόγλου που σύμφωνα με τον συντάκτη "βιώνει πολιτικό βιασμό".
Δεν υπάρχει "σαν να με βίαζαν" ούτε "πολιτικός βιασμός", παλιοηλίθιοι. Ο βιασμός είναι πραγματικό γεγονός που συμβαίνει στο σώμα, όχι ιδέα κι εντύπωση. Δεν επιτρέπεται η χρήση του για μεταφορές, παρομοιώσεις και λογοτεχνικές παπάτζες. Είναι χειροπιαστός και προκαλεί αληθινό αίμα στα γεννητικά όργανα.
Ποιοι είστε εσείς που φτύνετε στα μούτρα αυτές κι αυτούς που επέζησαν από ένα βιασμό, ζητώντας να εξισώσετε το μικροπροβληματάκι σας με το μαρτύριο των βιασθέντων;
Εάν κάνουμε μια συγκέντρωση εξομολογήσεων εμείς που βιαστήκαμε, μήπως πρέπει να σας καλέσουμε, να πείτε κι εσείς μια γνωμη; Θα προσβληθείτε πολύ αν δεν σας αφήσουμε να μιλήσετε, μια που δεν πάθατε ποτέ τίποτα;
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK