Είναι η σεξεργασια εργασία, ναι ή οχι;

 


Εκατομμύρια άντρες που συχνάζουν σε οίκους αντοχής, στις παρέες ισχυρίζονται ότι "η σεξεργασία είναι εργασία" και λένε ψέματα. Στην προσωπική τους ζωή ψάχνουν να βρουν κάποια που "γνώρισε μέχρι τρεις αντρες".
Ορίστε όμως που κάποιος ερωτεύτηκε και παντρεύεται ιερόδουλη που γνώρισε σε οίκο ανοχής. Αυτός είναι ειλικρινής.
Λέει κανείς στον πρωταγωνιστή της ιστορίας μπράβο που σώζει έναν άνθρωπο απο τον βούρκο; Οχι. Έχει γίνει σάλος στα Τρίκαλα από όπου ο άντρας κατάγεται. Τον σάλο τον δημιουργούν οι ψεύτες Τρικαλινοί ασφαλώς. Οπως φαινεται, δεν το εννοούν όταν λένε ότι η σεξεργασια είναι εργασία.
Μερικοι απλως σιχαίνονται την κοπέλα γιατί "είναι πολύ χρησιμοποιημενη". Σκέφτονται "Την γυναίκα σου φίλε την πηδηξα κι εγώ κι ο άλλος κι ο παράλλος, όλα το Λύκεια κι η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας. Όποιον της συστήνεις θα γνωρίζει ήδη αυτόν και το πέος του. Είναι κατάσταση αυτή;"
Άλλοι Τρικαλινοί πάνε στο ουσιαστικό, το ζήτημα της ψυχικής υγείας, επειδή γνωρίζουν ότι οι ίδιοι φέρθηκαν στους οίκους ανοχής σαν να συνδιαλεγονται με ζώα, όχι με ανθρώπους. Σκέφτονται πως ναι μεν είναι κρίμα που "έμπλεξε η κοπέλα", αλλά τι να την κάνεις γυναίκα που έχει υποστεί τόση ζημιά; Είναι δυνατόν να φερθεί φυσιολογικά, να γίνει ήρεμη σύζυγος, καλή μαμά, μετά από τόσες ανωμαλίες που έπεσαν στον σβέρκο της από τους πελάτες; Ασφαλώς η βλάβη στον ψυχικό της θα είναι ανεπανόρθωτη. Εδώ με τις άλλες γυναίκες, τις δασκάλες και τις πωλήτριες δεν βρίσκεις άκρη, έχουν "ψυχολογικά"...
Αυτά λένε οι ψεύτες που κατά τα άλλα ισχυρίζονται ότι η σεξεργασια είναι εργασία, όμως προς Θεού, να μην έχει ακολουθήσει η δική τους σύζυγος/ κόρη/ αδερφή αυτόν τον επαγγελματικό προσανατολισμό.
Βεβαίως ο φίλος μας δεν ακούει τίποτα, βρήκε γυναίκα που συνενοείται μαζί της, αυτό του αρκεί.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον φίλο και την κοπέλα. Σας ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK