Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΊΑΣ

 

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Πατριαρχία δεν υπάρχει. Διακηρύσσουν πως ο όρος είναι ένας μύθος, κυριολεκτικά μια επινόηση των φεμινιστριών που παρουσιάζουν αντεστραμμένη την πραγματικότητα, κι έναν κόσμο  ουσιαστικά ευνοϊκό για τις γυναίκες, τον εμφανίζουν ως δυσμενή κι επικίνδυνο για αυτές. Όσοι πιστεύουν ότι Πατριαρχία δεν υπάρχει, βρίσκουν παντού αποδείξεις γι αυτό, π.χ. στη  είδηση ότι οι  μαθητές που βίασαν ανήλικο στο Ιλιον πριν 6 μήνες, εχθές βρέθηκαν ένοχοι. Οι κατηγορούμενοι ήταν συνολικά 12, 8 αγόρια και 4 κορίτσια. Τα κορίτσια όλα αθωώθηκαν.
Κάτω από την είδηση υπάρχουν πληθώρα σχολίων που χλευάζουν την δικαστική απόφαση, βλέπετε τα λόγια των αναγνωστών, μερικοί από τους οποίους είναι γυναίκες. Φαίνεται πως η διάσημη Πατριαρχία την οποία οι φεμινίστριες βλέπουν ως κοινωνικό σύστημα παγκόσμιο και υπαρκτό, τελικά δεν υπάρχει, γιατί εδώ δεν ευνοήθηκαν καθόλου οι άντρες. Αυτό που υπάρχει είναι αντιθέτως ένα άδικο σύστημα που θεωρεί τις γυναίκες de facto  αδύναμες, αθώες, καλές, θύματα, γι αυτό και τα 4 κορίτσια αθωώθηκαν. Οι σχολιαστές είναι πεπεισμένοι ότι τα κορίτσια ήταν στα σίγουρα ένοχα, απλώς την σκαπουλάρισαν. Διαβάζοντας την βεβαιότητα στα λόγια τους θα έλεγε κανείς ότι η συμμετοχή γυναικών σε βιασμό άντρα και μάλιστα με σκουπόξυλο, είναι αρκετά συχνό φαινόμενο στην χώρα. 

Ξέρουμε γιατί αθωώθηκαν τα κορίτσια; Ξέρουμε. Τα 3 από αυτά σύχναζαν στο σπίτι αλλά δεν ήταν εκεί τις 2 μέρες που συνέβησαν οι βιασμοί. Το 4ο κορίτσι που ήταν στο σπίτι την μέρα του ενός βιασμού και το θύμα υποψιαζόταν ότι τράβηξε το βίντεο με τον βιασμό του, ήταν πράγματι εκεί αλλά στο σαλόνι όπου την ίδια ώρα κάποια άλλα αγόρια διαπληκτίστηκαν κι έπαιξαν μπουνιές. Όσο για το επίμαχο βίντεο,  βρέθηκε στο κινητό ενός από τους οκτώ , ο οποίος ομολόγησε πως το τράβηξε ο ίδιος -επομένως η κοπέλα δεν είχε σχέση ούτε με τον βιασμό, ούτε με το βίντεο.  

Κι όμως, εκτός από τους ενήλικους σχολιαστές που χύνουν άφθονο φαρμάκι κατά των κοριτσιών κάτω από την είδηση, υπάρχουν και πολλοί ανήλικοι που πιστεύουν ότι η πατριαρχία είναι μύθος και οι γυναίκες ευνοούνται παντού, ενώ στην πραγματικότητα είναι τρομερά βρωμιάρες κι επικίνδυνες για την Κοινωνία, π.χ. το πιστεύουν οι συμμαθητές του 4ου κοριτσιού. Από όλα τα άτομα που ακούστηκε το όνομά τους σε σχέση με τον βιασμό, μόνο η 4η κοπέλα δέχτηκε υβριστικά μηνύματα και απειλές για την ζωή της -τα αγόρια που έκαναν 100% τον βιασμό  και τους έχουν δει με τα μάτια τους οι συμμαθητές στο βίντεο, όχι.

Τελικά υπάρχει Πατριαρχία ή δεν υπάρχει; Τι να σας πω...Όταν το μοναδικό κορίτσι που βρισκόταν στο σπίτι του βιασμού κατηγορείται περισσότερο από τα 8 αγόρια που διέπραξαν τον βιασμό, εγώ θα έλεγα ότι υπάρχει. 
(Μελουζίν)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK