ΓΑΪΔΟΥΡΙΆ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ

 


Πρόσφατα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου εγκαινίασε όχι μια γέφυρα αλλά την ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ μιας γέφυρας που περνάει πάνω από τον Ευρώτα και βρίσκεται στην περιοχή Σκάλα Λακωνίας. Υποθέτω, προεκλογική περίοδος είναι, κάθε ταρατατζούμ βοηθάει.
❓️
Το 1ο περίεργο είναι ότι στο έργο τοποθετήθηκε μαρμάρινη επιγραφή που αναφέρει τον περιφερειάρχη ως θεμελιωτή. Γιατί; Με δικά του λεφτά γίνεται η γέφυρα ή με χρήματα του Κράτους; Από πού κι ως πού ο κάθε πολιτικός που κάνει το καθήκον του ως υπηρέτης του Λαού, απαιτεί και το όνομά του επί μαρμάρινης επιγραφής δίπλα από κάθε κομματάκι του καθήκοντος του; Ποιος έδωσε την εντολή για την επιγραφή και με τίνος χρήματα πληρώθηκε; Με του Κράτους πάλι;
❓️

Το 2ο περίεργο, δηλαδή αδιανόητο, είναι πως στην επιγραφή βρέθηκε τρόπος να μνημονεύεται από τις επόμενες γενιές ο παπάς που έκανε κάτι εντελώς αφηρημένο πάνω στο τεχνικό έργο που είναι υλικό και συγκεκριμένο: το ευλόγησε. Η γέφυρα δεν είναι βάφτιση να θέλει παπά, θέλει πολιτικό μηχανικό να παραδώσει σωστή μελέτη. Έστω ότι η ευλογία του παπά δεν βλάπτει. Δεν προσφέρει πάντως τίποτα και δεν έχει καμία δουλειά το όνομα του Μητροπολίτη πάνω στην επιγραφή του έργου.
Ειδικά το όνομα αυτού του Μητροπολίτη, του Ευσταθίου ή Στάθη Σπηλιωτη, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει απομακρυνθεί τελείως από το μήνυμα αγάπης του Χριστού. Ο Ευστάθιος είναι γνωστός για μια σειρά από πράξεις και λόγια μίσους, αυθαιρεσίες και δικές του ερμηνείες του χριστιανισμού.

❌️
Το 2013 αρνήθηκε την εξόδιο ακολουθία σε πιστό που είχε τελέσει τον 2ο γάμο του πολιτικά. Ο πολιτικός γάμος σημαίνει ότι ο πιστός ζει στην αμαρτία, αλλά δεν είναι αρμοδιότητα του παπά να αποφασίσει πόσο βαρύ είναι το αμάρτημα του, αυτό το κρίνει ο Θεός. Ο παπάς σε όλων των ειδών τα αμαρτήματα εκτος της αυτοκτονίας, οφείλει να θάψει τον χριστιανό χριστιανικά.

❌️
Το 2014 και 2012 έστειλε παπάδες της Μητροπολης να ευλογήσουν τα γραφεία της Χ.Α. Σημειωτέον ότι παπάς από την Μητροπολη του και μέλη της Χ.Α. βρέθηκαν στην συνέχεια μπλεγμενα σε κύκλωμα παιδεραστίας.
❌️
Το 2016 οδήγησε τους τροφίμους του γηροκομείου και ασύλου ανιατων στους Μολάους να ψηφίσουν Χ.Α ( δήλωση του Μιχαλολιάκου στην δίκη της Χ.Α).
❌️
Αναφέρεται κατ'επαναληψη εναντίον των προσφύγων δηλώνοντας ότι υπάρχει "οργανωμένο σχέδιο αλλοίωσης του πληθυσμού των Ελλήνων", αυτός, ένας οπαδός του Χριστού, ο οποίος γεννήθηκε σε σταύλο επειδή ήταν πρόσφυγας.
❌️
Είναι βαθύτατα αντισημιτης και μιλώντας για τον Όσιο Νικωνα στο σάιτ της Μητροπολης Σπάρτης, τον αναφέρει ως αυτόν που "μας απάλλαξε από την μάστιγα των Ισραηλιτών".

Ο Ευστάθιος δεν έχει αφήσει έξω από την δράση του τίποτα από όσα απαρτίζουν τον θρησκευτικό φανατισμό , όλα στην ουσία τους άκρως αντι-χριστιανικά. Κι όμως το όνομα του θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής δίπλα από την γέφυρα, να νομίζει ο κόσμος μετά από 100 χρόνια ότι ήταν κάποιος ευσεβής.
Το αστείο ποιο είναι; Στην επιγραφή υπάρχει το όνομα του περιφερειάρχη που ειναι προσωρινός αρχοντας, του Μητροπολίτη που ειναι περιττός, ομως ΔΕΝ υπάρχει το όνομα του μοναδικού ανθρώπου που πράγματι κάτι χρήσιμο προσέφερε αφιλοκερδώς, δηλαδή του πολιτικού μηχανικού Κωνσταντίνου Λιόντου που έκανε την μελέτη του έργου ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό κι αν είναι γαϊδουριά!
(Μελουζιν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK