Τα επίσημα αντικείμενα του σεξ.

 

Η είδηση αναφέρει πως μια γυναίκα 39 ετών, ζήτησε μετά από 17 χρόνια γάμου διαζύγιο διότι όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε ποτέ οργασμό στις επαφές της με τον σύζυγο. Ο δικηγόρος του 50χρονου άντρα που μίλησε σε πρωινή εκπομπή δήλωσε πως ο πελάτης του απορρίπτει ως ψευδή την αιτίαση του διαζυγίου και πρόσθεσε ότι η γυναίκα προβάλλει αυτόν τον ισχυρισμό για να πλήξει τον αντρικό του εγωισμό. 

Καταρχάς, ποιός από τους δυό τους λέει την αλήθεια; Η γυναίκα. Πάντα λέει την αλήθεια αυτός που κάνει μια ταπεινωτική αποκάλυψη για τον ίδιο. 

Είναι ταπεινωτική για την γυναίκα η αποκάλυψη; Φυσικά. Μόνη της παραδέχεται ότι υπήρξε επί 17 χρόνια ένα αντικείμενο του σεξ για τον άντρα της, κι όχι υποκείμενο όπως θα έπρεπε, με επιθυμίες δικές της και απαιτήσεις. 

Γιατί πώς αλλιώς εκτός από "αντικείμενο του σεξ" θα ονομάσουμε εκείνη που προσφέρει επί χρόνια αμέτρητους οργασμούς στον άντρα της, χωρίς να λάβει το ισοδύναμο της δικής της ικανοποίησης; 

Βεβαίως η στάση της γυναίκας εξηγείται. Η γυναικεία λίμπιντο επί χιλιάδες χρόνια δεν υπήρχε αυτόνομη, για την ευχαρίστηση των γυναικών. Κατασκευάστηκε κοινωνικώς έτσι ώστε να αποκαλύπτεται  στην γυναίκα μόνο όταν σκοπεύει να ικανοποιήσει ψυχολογικά το "μητρικό ένστικτο" -ενώ η ρεαλιστική χρησιμότητά της είναι η ισόβια σεξουαλική ικανοποίηση του άντρα. Ακόμα σήμερα θεωρείται τουλάχιστον γελοία και παρανοϊκή η γυναικεία απαίτηση για οργασμό από έναν άντρα που κατά τα άλλα είναι στοργικός, μη βίαιος, συνεισφέρει στο οικογενειακό εισόδημα κλπ.

Αραγε αυτή η αποκάλυψη είναι ταπεινωτική για τον άντρα της -που αστειεύεται κιόλας ότι θίχτηκε ο αντρικός του εγωισμός; Οχι, δεν είναι  ταπεινωτική γιατί δεν είναι ντροπή να μην ικανοποιείς την γυναίκα σου.  Ποτέ δεν ακούστηκε από αντρικά χείλη η ιδέα πως ο άντρας "οφείλει" να φέρνει την σύζυγο σε οργασμό, ούτε παλιότερα, ούτε ακόμα και σήμερα -πρόσφατα ο Μπέν Σαπίρο είπε "ας μην γελιόμαστε, οι γυναίκες απλώς ανέχονται το σεξ για να κρατήσουν τον άντρα τους".   Και  ναι μεν σε γενικές γραμμές το 2023 οι άντρες πρέπει να βρίσκουν τρόπο να πείσουν την γυναίκα να δεχτεί να κάνει σεξ και να συνεχίζει επί χρόνια να το κάνει, όμως αυτό μπορεί να επιτευχθεί για άλλους λόγους, χωρίς καμία σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών. Οι νοικοκυρές ας πούμε δέχονται να κάνουν ισόβια σεξ ακόμη και χωρίς καμία ικανοποίηση, επειδή ο άντρας φέρνει στο σπίτι τα προς το ζην. Κανονικά στα σπίτια που έχουν γυναίκα νοικοκυρά, οι δουλειές του σπιτιού και το μεγάλωμα των παιδιών (αυτό που λέμε απλήρωτη εργασία), φτάνει και περισσεύει ως ισότιμη προσφορά με το εισόδημα που φέρνει ο άντρας στο σπίτι. Κι όμως το σεξ μπαίνει κι αυτό στα γυναικεία καθήκοντα, όλων των παντρεμένων γυναικών. Οι γυναίκες αισθάνονται πως  πρέπει να το προσφέρουν, χωρίς να τους δώσει κανείς μια συγκεκριμένη οδηγία. Οι οδηγίες έρχονται μέσα από χιλιάδες πραγματάκια, από όλη την Κοινωνία. 

Καταρχάς έρχονται μέσα από την παράδοση, δηλαδή τα χιλιάδες χρόνια και τα δισεκατομμύρια γυναικών που έζησαν όλη τους την ενήλικη ζωή παντρεμένες χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ οργασμό στο συζυγικό κρεβάτι. Δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, μπορούμε να αναλογιστούμε τις μανάδες και τις γιαγιάδες μας, που έζησαν 50-60 χρόνια παντρεμένες χωρίς κανέναν οργασμό οι ίδιες, προσφέροντας σε αυτά τα χρόνια στους άντρες τους από 4.000- 6.000 οργασμούς. Είναι πιθανόν οι χαμηλές προσδοκίες στο σεξ να έχουν περάσει ακόμη και στο DNA μας ως χαρακτηριστικό του φύλου, μετά από χιλιάδες χρόνια αδιαφορίας των αντρών. 

Η απόλυτη αντρική αδιαφορία για τον οργασμό των γυναικών ήταν το κατεστημένο σε όλη την Δύση έως πριν 40 χρόνια, στην χώρα μας ίσως και 30. 'Αλλαξε όταν οι γυναίκες άρχισαν να απαιτούν την ικανοποίησή τους και να διατυπώνουν την απαίτησή τους προφορικά. Στην αρχή απλώς γίνονταν δυσάρεστες στους άντρες, επειδή ζητούσαν αυτό, εκείνο, το άλλο και γκρίνιαζαν. Η γκρίνια όμως δεν ήταν πρόβλημα για τους συζύγους, διότι είναι μόνο λόγια, όχι πράξεις. Το αληθινό πρόβλημα προέκυψε όταν η κάθε γυναίκα άρχισε να παρατάει τον άντρα που δεν μεριμνούσε στο σεξ για την δική της απόλαυση -δηλαδή, από τον καιρό του δεσμού ακόμα. Οι άντρες αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν θέλοντας και μη, τουλάχιστον οι φτωχοί. Ακόμα σήμερα όσες δεν εργάζονται, δεν μπορούν να περιμένουν από τους άντρες τους παρά μόνο την επιβίωση την δική τους και των παιδιών τους -το καλό σεξ, αν θέλει κάποιος τα προσφέρει. Οι εργαζόμενες βρίσκονται σε λίγο καλύτερη θέση σε σχέση με τις νοικοκυρές, όμως όχι τόσο καλή ώστε για κάθε φορά που ο σύζυγος έχει οργασμό να περιμένουν κι εκείνες αυτονόητα τον δικό τους.

Ο άντρας που αντιμετωπίζει την αίτηση διαζυγίου είναι άραγε ο μοναδικός που θεωρεί ότι η γυναίκα του ήταν ικανοποιημένη από το σεξ τους; Μήπως επειδή είναι 50 χρονών και μεγαλωμένος παλιότερα, δεν ξέρει τι του γίνεται στο κρεβάτι; Όχι, καθόλου. Στην 2η φωτογραφία μας ένας νεαρός από σελίδα Πανεπιστημίου, λέει ακριβώς τα ίδια λόγια "η γυναίκα δεν υπάρχει περίπτωση να μην ικανοποιείται" και μάλιστα προσθέτει "εάν η γυναίκα δεν ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον άντρα σεξουαλικά, φυσικά και θα την κερατώσει". Επομένως αν και οι άντρες έχουν πάντα οργασμό όταν κάνουν σεξ με την σύζυγο, ενδέχεται και πάλι να μην είναι ικανοποιημένοι διότι ίσως δεν έχουν όσους οργασμούς θέλουν, στην στάση που τους θέλουν, με τον τρόπο διείσδυσης που θέλουν κλπ. Στον άντρα δεν αρκεί ο απλός οργασμός, αυτό αρκούσε παλιά. Τώρα απαιτεί και συγκεκριμένο τύπο οργασμού. Οι γυναίκες ακόμη αγωνίζονται να τους αναγνωριστεί το δικαίωμα στον οργασμό.

Προσωπικώς βρίσκω την είδηση θετική για την γυναίκα. Το παρελθόν δεν μπορεί να παραγραφεί, τα 17 χρόνια πέρασαν και πάνε, ήταν κοριτσάκι κι έγινε 40 χρονών. Όμως, ενδέχεται να είναι καλύτερο το μέλλον. Φαίνεται πολύ αποφασισμένη να μεριμνήσει για τον εαυτό της.

Την βρίσκω επίσης θετική για την Κοινωνία. Ίσως με αφορμή αυτό το διαζύγιο σκεφτούν κι άλλοι άντρες πως η σύζυγος που εγκλώβισαν στα επίσημα δεσμά του γάμου και μεταχειρίζονται σαν αντικείμενο του σεξ, όπου να'ναι θα τους φύγει.

Ξύπνησαν οι κόρακες κύριοι, λάβετε τα μέτρα σας.

(Μελουζίν)



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK