Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ

 


Το περιστατικό της εκτέλεσης ενός 17χρονου στην Γαλλία από αστυνομικούς, κυκλοφορεί σε βίντεο κι είναι η εικόνα που βλέπετε και 2 ακομα δευτερόλεπτα. Εδώ οι αστυνομικοί έχουν σταματήσει το ΙΧ με τους 3 νεαρούς, έχουν ήδη τα όπλα στα χέρια, το ένα όπλο μέσα από το παράθυρο και ζητάνε από τον οδηγό να βγει έξω. Αυτός δεν βγαίνει. Ο αστυνομικός του λέει "θα φας σφαίρα στο κεφάλι ". Ο νεαρός πατάει γκάζι να φύγει. Ο αστυνομικος που έχει το όπλο μέσα στο αυτοκίνητο, πυροβολεί πρώτα κι απομακρύνει το σώμα του μετά, κάνοντας ένα βήμα προς πίσω. Ο νεαρός είναι νεκρός.
Φυσικά, οι αστυνομικοί δεν ήξεραν πως κάποιος κάτοικος τους έπαιρνε βίντεο με το κινητό, από το μπαλκόνι του. Γι αυτό αρχικά ισχυρίστηκαν άμυνα, είπαν ότι το αυτοκίνητο κινήθηκε εναντίον τους με σκοπό να τους χτυπήσει. Όταν δια του βίντεο έγινε σαφές πως ο ισχυρισμός τους είναι ψευδής, απλούστατα είπαν ότι "τον πυροβόλησαν γιατί δεν συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις". Αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, δεν συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις και τον σκοτώσαμε, άσχετα με το ότι δεν έκανε τίποτα εγκληματικό.
Υπάρχει μεγάλη ομοιοτητα ανάμεσα σε όσα συμβαίνουν στην Γαλλία και την Ελλάδα από την πτώση της Χούντας και μετά - στην Ελλάδα πιο μεγάλη η αυθαιρεσία. Αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Γαλλία, είναι αυτό που θα ζήσουμε πριν το τέλος της τετραετίας στην χώρα μας. Το προηγούμενο στάδιο, "τον σκοτώσαμε αφού τον κυνηγησαμε, επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ βενζίνη", το έχουμε ήδη ζήσει. Πάμε στο επόμενο, "τον σκοτώσαμε χωρίς να έχει κάνει τίποτα".
Να σημειώσω ότι το βίντεο που είδα στο YouTube που έτυχε να έχει μόνο τρεισήμισι χιλιάδες προβολές, στο 1ο σχόλιο κάποιος γράφει "Οι γονείς σήμερα μεγαλώνουν παιδιά που δεν σέβονται τίποτα και δεν υπακούουν σε κανόνες", τον οδηγό εννοεί. Το σχολιο έχει 685 like. Λεπέν στην Γαλλία, ΝΔ, Σπαρτιάτες κλπ εδώ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα γίνονται με την συναίνεση μεγάλων ομάδων πολιτών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK