Μια ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ συνομωσία κατά του Γεωργούλη

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε μια δήλωση σχετικά με την καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση. Εκεί υπαινίσσεται ότι  υπάρχει μια συνομωσία όχι κατά του ίδιου, αλλά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αφού  "η επίθεση εναντίον του πραγματοποιείται - μάλλον όχι τυχαία- λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές". 
Βεβαίως πάντα ακούμε θεωρίες συνομωσίας από τους κακοποιητές, αλλά ετούτη είναι από τις πολύ πρωτότυπες, αφού στόχος της παρουσιάζεται να είναι ο χειρισμός των ψηφοφόρων για ένα συγκεκριμένο εκλογικό αποτέλεσμα. 

Θα μπορούσαμε να  πιστέψουμε  τον Γεωργούλη εάν τον δίωκαν οι ελληνικές διωκτικές αρχές, διότι η Νέα Δημοκρατία έχει τοποθετήσει τους παρόντες επικεφαλής των αρχών. 
όμως μια που τον διώκουν οι Βελγικές αρχές, η συνομωσία φαίνεται σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι απίθανο να φοβάται η Ευρώπη μια επόμενη κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, σε τέτοιο βαθμό ώστε να οργανώνει μέσω Βρυξελλών επίθεση στους εκπροσώπους του κόμματος αυτού. Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο για την Ευρώπη γενικότερα ποιό κόμμα σχηματίζει κυβέρνηση, αλλά κι αν ακόμα παίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την φοβίζει. Όπως όλοι μας θυμόμαστε, η Ευρώπη ικανοποίησε όλα τα αιτήματά της άριστα όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. 

Δεν ξέρω ποιός συμβουλεύει τον Γεωργούλη τι να πει, μάλλον κανείς. Φαίνεται αρκετά μεγαλομανής ο ίδιος ώστε να ισχυριστεί πως υπάρχει Ευρωπαϊκή συνομωσία εναντίον του.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK