Πορνεία σε εικονες

 


Αυτό το άρθρο, κατά 99% είναι πληρωμένη διαφήμιση της πλατφόρμας only fans διότι είναι απίθανο να υπάρχει γυναίκα τόσο χαζούλα ώστε να έχει τέτοιες απορίες. Έστω όμως ότι ισχύει το 1%, έστω ότι είναι ένα εξομολογητικό κείμενο, ειλικρινές. Ας απαντήσω λοιπόν εγώ στο κορίτσι μας, που είμαι μετριοπαθής και έμπειρη. Δεν πρόκειται ούτε να καυτηριάσω για να εντυπωσιάσω τον κόσμο, ούτε να μιλήσω διπλωματικά για να τους ευχαριστήσω όλους. Ψυχραιμία, πάνω από όλα.
Το ερώτημα "είμαι κακός άνθρωπος; " που είναι πολύ παιδιάστικα διατυπωμένο, δεν έχει νόημα να απαντηθεί. Είσαι και δεν είσαι, το ίδιο κάνει: είσαι μια ακόμα που δικαιώνει ενσυνείδητα την φήμη ότι οι γυναίκες πουλιούνται αν βρεθεί καλή τιμή. Όλες τις γυναίκες τις βλάπτει αυτή η αντίληψη. Κι είναι γελοίο που μιλάς σαν να είσαι στο Νηπιαγωγείο, τα νήπια δεν χώνουν δονητές στα όργανα τους κατ' απαίτηση των πελατών, αυτά τα κάνουν οι ενήλικοι.
Έχει κάποιο επαγγελματικό μέλλον αυτό που κάνεις; Πόσο καιρό οι πελάτες θα αρκούνται να βλέπουν το δικό σου πρόσωπο κι έναν δονητή στο αιδοίο; Έξι μήνες, εφτα; Μετά θα θέλουν να δουν έναν δονητή στον πρωκτό. Μετά έναν στο αιδοίο κι έναν στον πρωκτό, δύο δηλαδή ταυτόχρονα. Μετά ποιος ξέρει τι θα τους περάσει από το μυαλό, πάντως ο,τι κι αν σκεφτούν θα θέλουν διαρκώς ένα βήμα παραπάνω από εσένα, αλλιώς θα πάνε αλλού. Έχει πολλές πορτοκαλιές που κάνουν τέτοια πορτοκάλια. Οι cam-girl στην Ρουμανία που έχει τα πρωτεία σε αυτό το είδος θεάματος, λένε ότι αντέχουν να δουλέψουν μόνο 3 μήνες πριν αρχίσουν να παθαίνουν σωματικές βλάβες. Το only fans είναι πιο στατικό, όμως θα έχει τις βλάβες του μετά -ας πούμε- από δύο χρόνια ενασχόλησης. Τότε, τι γίνεται;
Τότε, φαντάζομαι έρχεται η ώρα για κανονική δουλειά, βιογραφικά σε εταιρείες, συνεντεύξεις. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες το αφεντικό, ο προϊστάμενος, ο προσωπαρχης, ο αντίπαλος της άλλης εταιρείας κλπ, να σε έχουν δει στο only fans. Τι είναι η Ελλάδα; Ενα μεγαλο χωριό. Κάποια μέρα, κάποιος από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα σε έχει ξανασυναντήσει και θα το πει σε όλους. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι, γιατί δεν λέει ψέματα, δεν σε συκοφαντεί. Πώς θα είναι το επαγγελματικό σου περιβάλλον μετά από αυτο; Ένα πρόσωπο που έγινε πορνογραφικό θέαμα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει επαγγελματικό κύρος, οποτεδήποτε. Θα πρέπει όμως να δουλεύεις έως τα 62 για να πάρεις σύνταξη. Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε ότι μια σύντομη καριέρα στο only fans θα διακινδυνεψει οποιαδήποτε επαγγελματική σου εξέλιξη.
Νομίζεις ότι το only fans αξίζει τον κοπο; Εγώ λέω όχι, καθόλου. Σκέψου με ορίζοντα 40 χρόνων, η ζωή είναι μαραθώνιος, όχι αγώνας ταχύτητας. Θέλει οργάνωση και προγραμματισμό. Ήδη είναι πολύ δύσκολο να οργανώσεις κάτι σε αυτό το πολιτικό χάος που ζούμε, μην τα κάνεις όλα χειρότερα μόνη σου.
Τα αισθηματικά, τα φιλικά, τα οικογενειακά δεν τα σχολιάζω καθόλου γιατί νομίζω ότι παλεύονται, αλλά κυρίως διότι τα βρίσκω δευτερεύοντα. Το πρώτο και σημαντικότερο ζήτημα από όλα είναι η οικονομική αυτάρκεια, αυτό επιτρέπει την επιβίωση μας. Μην σαμποτάρεις μόνη σου την οικονομική σου αυτάρκεια, μακροπρόθεσμα. Μπορεί να βρεθείς σε πολύ χειρότερους δρόμους από το only fans, π.χ. στην πορνεια ή και άστεγη.
Αυτά είχα να πω, αν τυχόν υπάρχεις, ελπίζω να ακούς.
(Μελουζιν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK