Ο ΝΤΙΛΕΡ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ



Οι τραπερ ονειρεύονται να γίνουν εγκληματίες και μαθαίνουν τα κατατόπια από αληθινούς εγκληματίες. Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα κατορθώματα του αστυνομικού που συμπρωταγωνιστούσε σε βίντεο τραπ, συνελήφθη εχθές για εμπόριο ναρκωτικών και στην κατοχή του βρέθηκαν διαφορά ναρκωτικά και δυόμισι κιλά χασίς.
Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον έμπορο ναρκωτικών- αστυνομικό, ξαφνιάστηκαν. Ειπαν πως "φαντάζονταν" ότι εμπλέκονταν με αναβολικά, επειδή ασχολιόταν με το bodybuilding. Εάν έπαιρνε αναβολικά θα έπαιρνε αυτά που δίνουν στα άλογα, γιατί έχει χάσει προ πολλού το ανθρώπινο σχήμα. Σε κάθε περίπτωση ο,τι κι αν φαντάζονταν δεν έκαναν κάτι.
Το χασίς που βρέθηκε στην κατοχή του αστυνομικού, δεν είναι κάποιο σοβαρό ναρκωτικό στην σκεψη μας, διότι το χασίς δεν σκοτώνει τους χρήστες. Αυτό είναι σωστό, όμως το εμπόριό του ακολουθεί τον ίδιο εγκληματικό δρόμο με το εμπόριο των υπολοίπων ναρκωτικών: συννενοήσεις με μεγαλο-εμπορους ναρκωτικών, εμπλοκή με τον χώρο των όπλων και της πορνείας, ξύλο-απειλές- τρομοκρατία στους χρήστες που δεν πλήρωσαν εγκαίρως. Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε για το ξύλο σε μαθητή του Αρσάκειου που δεν πλήρωσε έγκαιρα το χασίς που αγόρασε, επομένως οι συνέπειες της εμπορίας αυτού του "αθώου ναρκωτικού" φτάνει στα ίδια σκοτάδια με των υπολοίπων κι αγγίζει έως και 15χρονους.
Ο αστυνομικός, εκτός των άλλων, μας δείχνει κάποια δείγματα του χαρακτήρα του στο βίντεο όπου πρωταγωνιστεί. Δεν σκοπεύω να περιγράψω την εικόνα, απλούστατα είναι εμετικός, όπως ο Χάνιμπαλ Λέκτερ κι άλλοι αιμοδιψείς κακούργοι που βλέπουμε στις ταινίες. Το πρόβλημά μας είναι πως βρισκόταν σε περιβάλλον που του επέτρεπε να εξασκεί την θηριωδία του πραγματικά, τόσο επίσημα, όσο κι ανεπίσημα. Ποιος ξέρει να μας πει με ποιο τρόπο συμπεριφερόταν σε αυτούς που συλλάμβανε; Τι συνέβαινε στους τοξικομανείς, στις ιερόδουλες, στους άστεγους που έπεφταν στα χέρια του; Το ξέρουμε πως όλοι αυτοί δεν έχουν καθόλου φωνή, κανείς, ποτέ, δεν πρόκειται να τους δώσει σημασία. Λοιπόν, τι έκανε αυτό το τέρας που ανήκει στον νόμο και στον υπόκοσμο ταυτόχρονα, στους καημένους που τσιμπούσε η δαγκάνα του;
Όλοι οι ντίλερ είναι σιχαμένοι, αλλά κανένας δεν είναι τόσο σιχαμένος όσο ο ντίλερ- αστυνομικός. Του εύχομαι να σαπίσει στην φυλακή.
(Μελουζίν)

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK