Ένας σύζυγος που θέλει να χτυπάει

 Ένα ακόμα άρθρο που ο τίτλος του δεν έχει σχέση με το περιεχόμενο του κειμένου του.

"Ιερέας τσακώθηκε με άνδρα για τα μάτια της πρεσβυτέρας", δηλαδή φταίει η πρεσβυτέρα, δεν φταίει ο παπάς.
Όχι. Ο παπάς ξυλοκόπησε κάποιον, επειδή είναι παλιάνθρωπος: το συνηθίζει να ξυλοκοπεί ανθρώπους, π.χ. την γυναίκα του, την παπαδιά -επί χρόνια.
Όπως λέει η γυναίκα εντός του άρθρου, από τον προηγούμενο Δεκέμβριο βρίσκονται σε διάσταση. Ο λόγος διαζυγίου ήταν οι ελαναλαμβανόμενοι ξυλοδαρμοί του παπά προς την ίδια κι η διαρκής του ζήλια. Ενώ έχουν ήδη 4 παιδιά, εκείνη επεδίωκε να εργαστεί, όμως αυτός δεν της το επέτρεπε και υποψιάζονταν ότι η εργασία ήταν πρόσχημα της παπαδιάς για να μπορεί να ξενοκοιμάται. Την χτυπούσε βέβαια από την αρχή του γάμου κι εκείνη ήλπιζε ότι κάποια μέρα θα σταματήσει. Αυτή η μέρα δεν ήρθε. Στις 23/12 μετά από ξυλοκόπημα, η γυναίκα μάζεψε τα ρούχα της κι έφυγε από το σπίτι. Πρόσφατα έγινε το Δικαστήριο για την επιμέλεια των παιδιών, που πήγαν στην μητέρα.
Ο καυγάς μεταξύ του παπά και αγνώστου άντρα έγινε έξω από το γραφείο του δικηγόρου της παπαδιάς. Εκεί ο παπάς είδε κάποιον που θεωρεί ότι είναι τωρινός δεσμός της πρώην γυναίκας του. Του επιτέθηκε με μπουνιές. Κατέληξαν όλοι στην Αστυνομία. Η παπαδιά είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θύμα, γνωρίζονται μόνο φιλικά.
Μια ιστορία λοιπόν σαν τις άλλες, ένας άντρας κτητικός και ζηλοτυπος, που προσπαθεί να περιορίσει την σύζυγο όσο γίνεται, την κακοποιεί, δεν αλλάζει παρά το ότι περνούν τα χρόνια και τα παιδιά της οικογένειας αυξάνουν, μέχρι που μια μέρα χάνει ολόκληρη την οικογένεια. Δεν υπάρχει κανείς πρόχειρος να τον ξυλοκοπά, γι αυτό επιτίθεται στον ξένο κόσμο. Μόνο που ο ξένος κόσμος αντιδρά, με μπουνιές επίσης και μηνύσεις.
Ο παπάς τώρα, στα 52 του, θα πληρώσει για πρώτη φορά επειδή άπλωσε το χέρι του σε κάποιον.
Δεν θα ήταν πολύ ωραίο αν τον ειχαν τιμωρήσει στα 30, την πρώτη φορά που χτύπησε άνθρωπο;
Θα είχαμε γλυτώσει 20 χρόνια ξυλοκοπήματα.
(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK