ΤΩΡΑ;

 

Επιτέλους η Γεωργία Μπίκα αρχίζει να δικαιώνεται. Πήγε σε ρεβεγιόν την Πρωτοχρονιά του 2022, νομίζοντας ότι πάει σε πάρτι. Δυστυχώς οι πλούσιοι που έκαναν το πάρτι δεν κατανόησαν ότι κάποια καλεσμένη θα παρεξηγιόταν αληθινά αν την βίαζαν και την χτυπούσαν-ποιός ξέρει πόσες φορές έχουν ξανακάνει το ίδιο χωρίς να πάθουν τίποτα; Τα λεφτά τους τούς προσφέρουν ασυλία: οι αστυνομικοί δεν δέχονται την καταγγελία του θύματος, οι ιατροδικαστές δεν βρίσκονται στην υπηρεσία τους επί 3 μέρες, κι η εισαγγελέας όχι απλώς απορρίπτει την υπόθεση αλλά τοποθετείται προσωπικά στο πόρισμα της, κατακεραυνώνοντας την Μπίκα ως φιλοχρήματη καιροσκόπο που προσπαθεί να ξεζουμίσει τους ευκατάστατους του ρεβεγιόν.
Η Μπίκα έχει με το μέρος της τον απλό κόσμο. Στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όπου κατέφυγε, γίνεται πιστευτή κι οι Δικαστές εκεί της προτείνουν οικονομικό διακανονισμό. Η Μπίκα αρνείται, δεν θέλει λεφτά, θέλει ο βιασμός της να πάει σε δίκη κι οι βιαστές να πάνε φυλακή.
Κι εμεις αυτό θέλουμε, δίκη. Δικαιοσύνη για την Μπίκα και προστασία για όλες τις άγνωστες που θα βρεθούν κάποιο βράδυ στο ίδιο δωμάτιο με αυτούς τους πλούσιους.
Τώρα κυρία Εισαγγελέας τι έχεις να πεις που διέγνωσες στα μούτρα της Μπίκα την αλήτισσα που ψάχνει για "χορηγούς" στο αιδοίο της;
Τώρα εσείς οι σχολιαστές που σκίζατε τα ρούχα σας για την τσούλα που κατηγορεί αδίκως ως βιαστές αυτούς με τους οποίους συναίνεσε σε παρτούζα, τι έχετε να πείτε;
Τώρα εσείς οι κατηγορούμενοι που φωτογραφηθήκατε με τα πρωτοσέλιδα της καταγγελίας Μπίκα πάνω στα γεννητικά σας όργανα, πώς αισθάνεστε; Στην φυλακή δεν έχει Γεωργίες, έχει μόνο άντρες, πολλοί από αυτούς είναι σαν κι εσάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK