ΕΝΑΣ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ


 Ορίστε ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ένα παιδί διαβαστερό: 13 τίτλους σπουδών μάζεψε από τα 30 του και μετά. Γιατί μετά τα 30; Επειδή είναι αγόρι, το είχε ακούσει πως τα αγόρια ωριμάζουν αργότερα από τα κορίτσια. Σου λέει "Γιατί να χάνω χρόνο; Θα πάω στην Αστυνομία κι όταν πήξει το μυαλό μου κι εμπεδώνω ο,τι διαβάζω, πάω και στο Πανεπιστήμιο -το Ανοιχτό γιατί με το Κλειστό με πιάνει μια κλειστοφοβία".

Τον βλέπω πολύ δυνατό παίχτη τον Αρχηγό, δεν έχει αφήσει τίποτα έξω από τις σπουδές του εκτός από Μόδα και design. Στην κομψότητα ενδέχεται να υστερεί, αλλά δεν βαριέσαι, όταν πάρει καινούργιες στολές η Αστυνομία, ας μην τον βάλουν στην επιτροπή αξιολόγησης!
Μεταξύ μας τώρα, τον ζηλεύετε; Δεν το πιστεύετε ότι έκανε τόσες σπουδές; Γιατί κύριοι; Δεν περνάνε όλοι οι παντρεμένοι εργαζόμενοι άντρες την ζωή τους δουλειά -παιδιά - καφετέρια το Σάββατο -πεθερά την Κυριακή. Υπάρχουν μερικοί που διαβάζουν ήσυχα τα βράδια στο κρεβάτι τους τα μαθήματά τους, με το ωραίο φωτάκι led της Tekemarketing που κρεμιέται στον λαιμό.
Ναι, υπάρχουν κι οι προκομμένοι!
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK