Οι νόμοι της Φυσικής κατά την Αστυνομία

 

Στις περιγραφές των αστυνομικών που δολοφονούν πολίτες, κάθε φορά ακούγονται καινούργιοι νόμοι της Φυσικής. 

Στην δολοφονία του Μελίστα ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως πυροβόλησε μέσα από την κλούβα στα τυφλά προς το πλήθος, κι όμως η σφαίρα πήγαινε από κάτω προς τα πάνω στο σώμα του 15χρονου Μελίστα, σαν να ήταν ο δράστης γονατιστός έξω από την κλούβα. 

Στην δολοφονία του Γρηγορόπουλου, ο Κορκονέας είπε ότι η σφαίρα του όπλου του έφυγε με στόχο τον αέρα, όμως παραδόξως εξοστρακίστηκε, κατέβηκε χαμηλά και γι αυτό έμοιαζε με ευθεία βολή προς τον Αλέξη. 

Στην δολοφονία του Σαμπάνη, έγιναν τα χίλια μύρια, το θύμα δεν ήταν καν ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος και δεν βρισκόταν από την μεριά των αστυνομικών, παρόλα αυτά βρέθηκε τρόπος να κάνει μισό κύκλο η σφαίρα και να τον πετύχει. 

Τώρα, οι αστυνομικοί λένε ότι ο Φραγκούλης τους εμβόλισε, πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα και μια προς το μέρος του -γενικά- αλλά το παιδί προπορευόταν κι είναι πυροβολημένο από πίσω, στο κεφάλι. 

Είναι φανερό ότι οι αστυνομικοί οπωσδήποτε δεν πρόσεχαν καθόλου στο μάθημα της Φυσικής στο σχολείο, αλλά είναι κι ηλίθιοι, γιατί δεν έκαναν παρατήρηση στην ζωή τους ώστε να ανακαλύψουν μέσω των ματιών τους τους ορατούς νόμους της Φυσικής, π.χ. ότι δεν μπορείς να πετύχεις στο πίσω μέρος του κεφαλιού κάποιον που είναι στο πλάι ή πίσω σου. 

Ευτυχώς οι Δικαστές, αν στις Πανελλήνιες ρίχνουν το βάρος της μελέτης τους στα αρχαία και στην γλώσσα,  είναι καλοί μαθητές σε όλα, γι αυτό περνάνε στην Νομική. Ελπίζω από το σχολικό διάβασμα κάτι να έχει μείνει στην μνήμη τους και να βρουν την Φυσική των αστυνομικών καταγέλαστη και δόλια, όπως την βρίσκουμε εμείς. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK