Ποιός δίνει σημασία στα κοριτσάκια;

 


Ενας γείτονας του σπιτιού στο Ίλιον όπου έγινε ο ομαδικός βιασμός του 15χρονου αγοριού, δήλωσε ότι το περασμένο καλοκαίρι ακούστηκε ένα κοριτσάκι να φωνάζει "όχι, μη, αφήστε με", αλλά όσοι το άκουσαν δεν έκαναν τίποτα. Ούτε έτρεξαν οι ίδιοι στο σπίτι να σώσουν το κορίτσι, ούτε τηλεφώνησαν στην Αστυνομία.
Λογικό. Δεν φώναζε επί μισή ώρα ας πούμε, κάποια στιγμή σταμάτησε. Το πιο πιθανό είναι να την άφησαν, όχι να της έκλεισαν το στόμα -γίνονται τέτοια στους βιασμούς;
Βεβαια οι γείτονες άκουγαν την μικρή από το σπίτι τους, ενώ ταυτόχρονα οι νεαροί είχαν ανάψει βεγγαλικά κι έκαιγαν δυναμιτάκια, δηλαδή οι συνολικοί ήχοι ήταν πολλοί και δυνατοί. Αυτό είναι το ωραίο όταν είσαι νέο κοριτσάκι, έχεις γερά πνευμόνια και φωνάζεις. Και δυστυχώς εδώ φαίνεται το άσχημο του γήρατος, ναι μεν δεν είσαι ακόμα κουφός, ακούς, αλλά τα αρθριτικά δεν σε αφήνουν να πας έως το τηλέφωνο, να καλέσεις περιπολικό.
Άραγε συνέβη κάτι στο κοριτσάκι; Κοιτάξτε, το κοριτσάκι δεν είχε καμιά δουλειά μόνο του σε σπίτι με αγόρια -αυτό πιστεύω είπε τότε ο γείτονας από μέσα του. Αν όμως του συνέβη κάτι, ΑΝ, μια στο εκατομμύριο δηλαδή, θα μας κάνει την χάρη να έρθει τώρα να το καταγγείλει, να φανεί ότι οι βιασμοί γίνονται κατ' εξακολούθηση στο σπίτι -αυτό λέει σήμερα ο γείτονας απέξω του.
Ε, ναι. Το καθήκον του καθε κοριτσιού είναι πρώτα να βοηθάει ως κορίτσι τα αγόρια όταν μπλέκουν και αργότερα ως γυναίκα να βοηθάει τον άντρα όταν μπλέκει: χαρτιά, ναρκωτικά, αλκοόλ, χρέη, τοκογλύφους, παλιοπαρέες, άλλες γυναίκες, εξώγαμα, αρρώστιες, γενικώς παντού, μην το μακραίνουμε. Η δουλειά της γυναίκας είναι να μαζεύει τον άντρα, να τον συμμαζεύει, να τον φροντίζει, να τον περιποιείται, να τον προσέχει κλπ.
Τώρα, θα μου πείτε "το κοριτσάκι ποιός θα το βοηθήσει"; Κανείς φυσικά. Ποιος του δίνει σημασία; Εξάλλου τα κοριτσάκια δεν παθαίνουν και τίποτα. Όλοι το ξέρουμε, οι γυναίκες είναι σαν τις γάτες: επτάψυχες.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK