Τα οφέλη του πορνό

 

Κατ΄ επανάληψη ομαδικός βιασμός 15χρονου από 8 συμμαθητές του, βιντεοσκόπησή των πράξεων και διαμοιρασμός του βίντεο σε όλο στο σχολείο. Αυτό είναι το τελευταίο περιστατικό εγκληματικότητας ανηλίκων στην χώρα μας -χτεσινό.

"Εγκληματικότητας"; Ναι. Μόνο που οι ανήλικοι δεν κατάλαβαν ότι είναι εγκληματικότητα, το έκαναν για πλάκα. Όπως είπαν, δεν έγινε και τίποτα. Και πράγματι τίποτα δεν γίνεται όταν ένα πέος μπαίνει στον πρωκτό ή το αιδοίο του άλλου, βλέπεις αλλιώς το θέμα όταν μπαίνει με το ζόρι στο δικό σου πρωκτό.

Είναι ηλίθιοι οι δράστες που νόμισαν ότι ο βιασμός δεν είναι κάτι σπουδαίο; Δεν έχουν ακούσει, δεν έχουν διαβάσει για συλλήψεις και καταδίκες; Δεν είναι ηλίθιοι, είναι μεγαλωμένοι με πορνό. Βλέπουν πορνό στο κομπιούτερ και στα κινητά από 10 χρονών. Οχι κάποιο ειδικό πορνό, σκληρό κλπ, βλέπουν το συνηθισμένο σημερινό πορνό, αυτό δείχνει τώρα τα πάντα σαν βιασμό και σαν ομαδικό βιασμό. Οι δράστες ομολογούν μόνοι τους για τον βιασμό του μαθητή: "Το βλέπαμε σε ΤΑΙΝΙΕΣ και φαινόταν ωραίο". Ποιές ταινίες εννοούν; Όχι τον "Ναυαγό" πάντως.

Είναι η πρώτη φορά που βιάζουν κάποιον; Οχι, δεν είναι, το έχουν κάνει και με άλλους μαθητές. Και μάλιστα, δοκιμάζουν επίσης διάφορες ιδιοτροπίες που διαφημίστηκαν ως λογικοί κι εξαπλώθηκαν χάρη στο πορνό, το BDSM ας πούμε -είχαν και σιδερένιες χειροπέδες στο στέκι τους (2η φωτό). 

Ποιές είναι οι ηλικίες των δραστών; Από 10 έως 16 ετών. Δεν πρόλαβαν να βγουν από το αυγό -θα έλεγε κανείς- αλλά θα διαφωνήσω. Δεν έχει σημασία πόσο κοντά στο σήμερα βγήκαν από το αυγό, σημασία έχει πώς ακριβώς βγήκαν. Ο 10χρονος θα έχει δει πολυ λίγα πορνό φιλμ, αλλά πρόλαβε να ζήσει  την πραγματική δράση. Να το ξεχάσουμε πως θα σκεφτεί το σεξ ως κάτι άλλο εκτός από βιασμό έως ότου πεθάνει. Οι υπόλοιποι υποθέτω ότι έχουν μεγάλη εμπειρία στο πορνό, ίσως χιλιάδες φιλμ, και βέβαια έζησαν την σεξουαλική απόλαυση των πραγματικών βιασμών. Ένας σωρός από οργασμούς με εικονικούς ή πραγματικούς βιασμούς, απλούστατα αφήνει κυρίως την όμορφη ανάμνηση των οργασμών στους βιαστές. Ο βιασμός μένει ως τραυματική ανάμνηση μόνο στα θύματα. 

Υπάρχει κάποια ελπίδα γι αυτά τα παιδιά, συν εκείνα τα 16χρονα που προχτές αποπειράθηκαν να βιάσουν μια 14χρονη στην αυλή του σχολείου μέρα- μεσημέρι; Οχι. Δεν υπάρχει ελπίδα. Είτε κάνουν φυλακή, είτε όχι, ξανά και ξανά θα αναζητούν τον τρόπο να βιάσουν -το πολύ πολύ να οργανώνονται καλύτερα ώστε να μην συλληφθούν. Αυτό κάνουν έτσι κι αλλιώς όλοι οι βιαστές, ξαναβιάζουν -πόσο μάλλον όσοι δεν έζησαν τίποτα άλλο. 

Λοιπόν, πού είναι οι υπερασπιστές του πορνό να μας κάνουν κήρυγμα περί επιλογής, περί απελευθέρωσης της σεξουαλικότητας, κλπ; Ορίστε, το πορνό απελευθέρωσε την σεξουαλικότητα των θεατών του και την γύρισε στον καιρό του Νεάντερνταλ. Είναι ωραία; 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK