Τα έμβρυα και τα αιματοβαμμένα μωρά

 


Πρόσφατα η τραγουδίστρια Τάμτα εμφανίστηκε σε δημόσια εορταστική εκδήλωση με μια εμφάνιση που προωθήθηκε ως "ανατρεπτική", αυτή που βλέπουμε στην πρώτη φωτογραφία: μια ολόσωμη φόρμα μέσα από την οποία φαίνεται ένα έμβρυο, συν μια γούνα από κάτι που μοιάζει σαν πεπλατυσμένο γδαρμένο γουρουνάκι κλπ. Το θέαμα είναι τουλάχιστον ανησυχητικό, αν όχι εμετικό. 

Κατά σύμπτωση η εμφάνιση της Τάμτα έχει πνευματική συγγένεια με εμφάνιση της στυλίστριας Λότα Βολκόβα σε σώου του οίκου μόδας Μπαλενσιαγκά. Η Βολκόβα είναι στενή φίλη και μούσα του Ντέμνα  Γκβασάλια, σχεδιαστή του οίκου. Η στυλίστρια με κόκκινα μαλλιά και κάπως εξωγήινη εμφάνιση, περπάτησε κρατώντας δυό αιματοβαμμένες κούκλες-μωρά στην αγκαλιά και έχοντας τα δικά της χέρια  βουτηγμένα στο αίμα. 

Η Βολκόβα είναι Ρωσίδα, ο Γκβεσάλια κι η Τάμτα Γεωργιανοί, επομένως πιθανόν να μοιράζονται κάποιο καλλιτεχνικό ρεύμα που αναπτύσσεται τώρα εκεί ψηλά. Θα ήθελα κι οι τρεις τους να εγκαταλείψουν το καλλιτεχνικό ρεύμα και να μην ξαναδούμε άλλες άρρωστες εικόνες. 

Τα έμβρυα και τα μωρά είναι η ζωή. Εμείς οι υπόλοιποι τα παίρνουμε στα σοβαρά. Αφήστε τα στην ησυχία τους. 

(Μελουζίν)




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK