Ποιός είναι αυτός που πατάνε τα ΜΑΤ;

 

Ποιός είναι αυτός που τον ποδοπατάνε οι 4 ΜΑΤατζήδες; 
Είναι ο πατέρας του Κώστα Φραγκούλη, του νεαρού Ρομά που πυροβόλησε στο κεφάλι ο αστυνομικός ΔΙΑΣ. Την μια μέρα πυροβολούν το γιό, την άλλη πλακώνουν στο ξύλο τον πατέρα, επειδή διαμαρτύρεται. 
Βέβαια με την κάλυψη του νόμου πλακώνουν τον πατέρα -επειδή δεν διαμαρτύρεται από μέσα του, στο σπίτι του, αλλά δημόσια, έξω από το Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης.  
Και πάλι βέβαια, τον γιό Φραγκούλη με την κάλυψη του νόμου τον πυροβόλησαν στο κεφάλι -επειδή έτρεξε να αποφύγει την σύλληψη.

Η σωστή ερώτηση λοιπόν ΔΕΝ είναι:
"Ποιός είναι αυτός που τον πατάνε 4 ΜΑΤατζήδες;"
 αλλά:
"Ποιός δίνει το δικαίωμα στην ΕΛ.ΑΣ. να πατάει κόσμο ή να πυροβολεί;" 

Εγώ πάντως όχι. Δεν εξουσιοδότησα ποτέ καμία κυβέρνηση να ψηφίσει τέτοιους νόμους στην Βουλή. Οι κυβερνήσεις που διευκολύνουν με νόμους την Αστυνομία να βασανίζει και να δολοφονεί πολίτες, ενεργούν αυθαίρετα, εις βάρος των πολιτών και της Δημοκρατίας. Στην Δημοκρατία των δυτικών χωρών ισχυριζόμαστε ότι τα εγκλήματα κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας διαπράττονται μόνο από κακούργους. Οι άνθρωποι του υποκόσμου είναι αυτοί που βασανίζουν και δολοφονούν τα θύματά τους, γνωρίζοντας πάντα ότι αν αποκαλυφθεί η δράση τους θα οδηγηθούν στην φυλακή. Οι αστυνομικοί δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να διαπράξουν τα εγκλήματα που τα Δικαστήρια συναντούν και τιμωρούν ως επί το πλείστον  στους ανθρώπους του υποκόσμου -πόσω μάλλον , να έχουν και ακαταδίωκτο ουσιαστικά όταν τα διαπράττουν.

Θέλουμε Αστυνομία χωρίς άτομα του υποκόσμου μέσα της. Έγινε κατανοητό;


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK