Το Βαθύ Λαρύγγι, τι χρώμα έχει;

 




Η πορνοποίηση γύρω μας είναι γενικό φαινόμενο, porn food βίντεο, κοκτέηλ "πορνοστάρ" στα μαγαζιά, σηματάκια πάνω σε πόρτες τουαλέτας αναρχικού μαγαζιού, με βίδα για την πόρτα των αντρών και παξιμάδι για την πόρτα των γυναικών. 
Το καθήκον των γυναικών είναι να αντισταθούν στην πορνοποίηση των πάντων, κυρίως διότι στο πορνό παρουσιάζονται οι γυναίκες ως οι κατώτερες, οι αδύναμες, οι υπάκουες στον έχοντα την εξουσία άντρα. Να τονίσω πως είμαι εξαιρετικά επιεικής περιγράφοντας το πρόβλημα με την πορνοποίηση ως "ανισότητα ανδρών και γυναικών", ενώ το σημερινό πορνό είναι η πλήρης απανθρωποίηση των γυναικών, η εγκληματικών διαστάσεων κακοποίησή τους σε εικόνες, η προώθηση της παιδικής πορνογραφίας διότι η απεικόνισή των πρωταγωνιστριών έχει φτάσει τα 12-13 έτη κλπ. 
Το καθήκον  των γυναικών είναι να αντισταθούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  σε ό,τι πουλιέται ως ηχώ του πορνό κι απευθύνεται μόνο σε γυναίκες, π.χ. τα προϊόντα μακιγιάζ NARS που πρόσφατα απέκτησαν πορνό ονόματα. 
- Τι χρώμα κραγιόν φοράς; 
- Βαθύ λαρύγγι.
- Και το ρουζ; 
- Μικρός οργασμός.
- Είναι καλό; 
- Να σου πω, ο Μεγάλος Οργασμός είχε καλύτερη υφή.

Αυτά τα λόγια δεν πρέπει να ξεστομίζονται ποτέ από γυναίκες. Το Βαθύ Λαρύγγι, η διάσημη ταινία της Λίντας Λάβλεης, είναι μια ιστορία ατέλειωτου πόνοι. Η κάμερα εστίαζε στο στόμα της Λάβλεης, την ώρα που ο νταβατζής της είχε το πιστόλι του στον κρόταφό της. Αυτα συνέβαιναν στην δεκαετία του 70. Σήμερα στο πορνό το επιτυχημένο στοματικό σέξ είναι αυτό που η πρωταγωνίστρια πνίγεται, η μάσκαρα έχει κυλήσει κι έχει μουτζουρώσει το πρόσωπό της, ενώ τα μάτια της είναι γεμάτα δάκρια. 
Λίγος σεβασμός λοιπόν, λίγη συμπόνοια, λίγη αλληλεγγύη στις γυναίκες που υπέφεραν κι ακόμα υποφέρουν στα στούντιο του πορνό. 
Οχι στα προϊόντα που έχουν πορνό ονόματα. Δίνουμε τα λεφτά μας αλλού. π.χ στο κραγιόν "αυτή κι οι γάτες της"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK