Η ΩΡΑΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

 

Στην φωτό βλέπουμε ανάρτηση από σελίδα ευρείας αποδοχής που ασχολείται με τα όμορφα πράγματα της ζωής: ένα νεογέννητο γατάκι, ένα χρυσόψαρο σε γυάλα αλλά και πίνακες, γλυπτά, πολύτιμα κοσμήματα, αρχιτεκτονήματα και λοιπά έργα Τέχνης. 
Το ερώτημα είναι: σε ποια ακριβώς Τέχνη εμπίπτει η εικόνα του βασανισμένου γυμνού γυναικείου σώματος, με εμφανή τα σημάδια του σφιχτού κορσέ; 
Σε καμία. Είναι πορνογραφία. Ικανοποιεί τους σαδιστές άντρες που βλέπουν δια γυμνού οφθαλμού πως μια γυναίκα υποφέρει ώστε να παρουσιάζεται σεξουαλικά ως υπέρτατα επιθυμητή. Τα σημάδια του κορσέ κι όχι του χαστουκιού ή της μπουνιάς είναι το κάτι παραπάνω:  η γυναίκα έγινε με την θέλησή της το θύμα. Κανείς δεν την έβλαψε και δεν της επιβλήθηκε δια της βίας, με δική της θέληση φόρεσε τον κορσέ με τις άκαμπτες μπανέλες και τα σφιχτά κορδόνια που την σημαδεύουν. Δεν έχουμε άντρα που μπορεί να κατηγορηθεί ως κακοποιητής.

Μπορείτε να μας κάνετε μια χάρη, εσείς οι φωτογράφοι παρόμοιων εικόνων κι οι ακόλουθοι της σελίδας που βάλατε σωρηδόν τις καρδούλες κάτω από την ανάρτηση; Να πείτε στον ψυχολόγο σας ότι αντί να σας τρομάζει η εικόνα της γυμνής γυναίκας που υποφέρει, αντιθέτως σας ερεθίζει. Ίσως -ίσως λέω- εκείνος να ψάξει αρκετά και να βρει ποιό ήταν το περιστατικό του παρελθόντος που έκανε σκατά το μυαλό σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK