Η σοβαρή δημοσιογραφία

 

Δυστυχώς δεν ξέρω ποιός έγραψε αυτό το ωραίο άρθρο, για να του στείλω τα συγχαρητήριά μου. Ομως κρύβω μια μικρή Miss Marple μέσα μου, γι αυτό θα κάνω εικασίες ώσπου να βρω ποιός το 'κανε. 
Whodunit λοιπόν...

Πρέπει να είναι άντρας. Λέει "πυρόκ@υλη", ακατανόητη λέξη για εμένα αλλά αντρικά και τα δυό συνθετικά της. Το πυρ έρχεται από την στρατιωτική θητεία κι είναι συνθηματικό , αναγνωρίζονται οι άντρες μεταξύ τους ως μέλη της μεγάλης αδερφότητας που έπιασε όπλο. 

Πρέπει να είναι άντρας, το κ@υλη είναι δεύτερο συνθετικό στις μισές αντρικές λέξεις, το 70% σε όλα τα επαινετικά αντρικά σχόλια κλπ. Απορώ πώς δεν σκέφτηκε κάποιος να γράψει ένα βιβλίο "Τα πάντα γύρω από το κ@υλί",  να πνιγεί στο χρήμα. 

Πρέπει να είναι άντρας. Μόνο οι άντρες σκέφτονται όλες τις γυναίκες που περπατάνε στον δρόμο ως σεξουαλικά αντικείμενα και πιθανές ερωτικές παρτενέρ. Οι γυναίκες σκέφτονται τις γυναίκες και τους άντρες κυρίως ως ανθρώπους κι από εκεί και πέρα βλέπουν σεξουαλικά ένα πολύ μικρό αριθμό ατόμων  -σε σχέση με το σύνολο του πληθυσμού. 

Πρέπει να είναι άντρας. Μόνο ένας άντρας θα σκεφτόταν πως το να πει αξιογάμητη μια γυναίκα είναι κοπλιμάν κι όχι υποβιβασμός ή παρενόχληση. Οι γυναίκες δεν σκέφτονται πως η σεξουαλική ελκυστικότητα κάποιου μπορεί να σχολιαστεί μπροστά στα μούτρα του, δεν υπάρχει λόγος να φοβούνται οι άλλοι πως θα τους επιτεθούμε. Τι θα γινόταν αν λέγαμε εμείς έναν άντρα "πυρόκα@λο"; Εκτός από το ότι θα τον φοβίζαμε, θα μας περνούσε και για στερημένες. 

Πρέπει να είναι άντρας. Μόνο ένας άντρας δεν καταλαβαίνει ότι περιμένουμε την μέρα που αντί να μας αποκαλούν πουτ@νες ή ξινομο@νες (ανάλογα αν προσφέραμε ή δεν προσφέραμε σεξ σε κάποιον), θα μας αποκαλούν σκέτο "Κυρία Ελένη", "Ἁναστασία", "Κατερίνα". Περιμένουμε πώς και πώς την μέρα που η διαθεσιμότητά μας στο σεξ θα περνάει απαρατήρητη, για να ζήσουμε επιτέλους λίγα χρόνια ήσυχες, χωρίς μαλάκες με χέρια απλωμένα προς τον κώλο μας παντού. 

Πρέπει να είναι άντρας και μάλιστα απόγονος εξώγαμου γιού του Ομήρου. Γιατί, ορίστε, τον βλέπετε: είναι μεγάλος ριμαδόρος.  Επινόησε την πολύ χαριτωμένη λέξη "πυρόκαυλη". Θα κάνει θραύση αυτή η λέξη, ειδικά ανάμεσα στις γυναίκες. Όταν την ακούνε θα φτύνουν.  Στον κόρφο τους εννοώ, μην τυχόν και τις ματιάσει αυτός που την ξεστόμισε...

Είπαμε πως δεν ξέρω τον συντάκτη, ωστόσο μπορώ να τον βαθμολογήσω. Του βάζω Δέκα. Δέκα και με τις δυο παλάμες ανοιχτές προς το μέρος του. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK