Πορνοποίηση παντού

 

Πορνεία ανηλίκων λοιπόν: από δω οι προαγωγοί, από εκεί οι πελάτες, στην μέση το ανήλικο εκδιδόμενο άτομο. Σε τι οφείλεται η πορνεία ανηλίκων που διαρκώς ανεβαίνει κι έφτασε στην πόρτα μας;
Κατά 50% στον καπιταλισμό και σχεδόν κατά 50% στην πορνοποίηση των πάντων, δηλαδή:
α) Στην νομιμοποίηση της πορνείας ως θεμιτής οικονομικής συναλλαγής
β) Στην αποδοχή του πορνό ως θεμιτού θεάματος.
Αυτά τα δύο έχουν διαφορετική επίδραση στο μυαλό των ανδρών, όμως από κοινού συνεισφέρουν ώστε όλο και πιο πολλοί άντρες να αναζητούν ανήλικα άτομα για σεξ επ' αμοιβή. 

Τριάντα χρόνια πριν υπήρχαν άντρες που κατέφευγαν σε πόρνες, όμως γενικότερα ήταν ηθικώς μεμπτό να προσφέρεις χρήματα για να χωθείς στα γεννητικά όργανα κάποιας. Αυτοί που το έκαναν, δεν το ομολογούσαν. 
Ξαφνικά ανέλαβε ένα ρεύμα προοδευτικής σκέψης να μετονομάσει την πορνεία σε σεξεργασία, επομένως να ενώσει νοερώς την σεξεργασία με την εργασία. Οι άντρες έσπευσαν να ανέβουν στο τραίνο της προοδευτικότητας, ορισμένοι μάλιστα ηγήθηκαν της επιβίβασης ισχυριζόμενοι πως η σεξεργασία είναι όχι απλώς εργασία αλλά επιπλέον κοινωνική προσφορά. Γιατί; Μα επειδή η προσωπική σεξουαλική τους ανακούφισή είναι απαραίτητη για την ευημερία του 50% της Κοινωνίας, του δικού τους 50%. 
Ετσι όλη η συζήτηση για την πορνεία σταμάτησε. Οι πόρνες ως άτομα που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση έναντι όλων των άλλων, οι πόρνες που με trafficking και χωρίς trafficking οδηγούνται ως την πορνεία κυρίως για να επιβιώσουν, εξαφανίστηκαν!  Στην θέση τους έμειναν οι σεξεργάτριες, ένα θέμα συζήτησης κατάλληλο κυρίως για την ΓΣΕΕ. 

Φυσικά όλοι οι άντρες που ονομάζουν την πορνεία "σεξεργασία" λένε ψέματα, ειδικά εκείνοι που την προβιβάζουν σε "Κοινωνική προσφορά". Δεν τους είδαμε να παντρεύονται πόρνες, να κάνουν παιδιά και μια μέρα στην συγκέντρωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου του παιδιού τους να συστήνουν την σύζυγο "Κι από εδώ η γυναίκα μου, η Κική, σεξεργάτρια". Αντιθέτως, πλήθος από αυτούς γύρω στα 40 τους δεν δέχονται να κάνουν σοβαρό δεσμό με γυναίκα που γνώρισε πάνω από 10 εραστές στην ζωή της. Μπορούμε να φανταστούμε με ακρίβεια τι σκέφτονται γι αυτές που γνωρίζουν βιβλικώς 10 εραστές την μέρα. 

Από την άλλη μεριά η αποδοχή του πορνό ως θεμιτού θεάματος ("έχω Pornhub premium, εννοείται") κι η υπερκατανάλωσή του, επανακαλωδίασε το αντρικό μυαλό και καθοδήγησε την αντρική επιθυμία σε όλο και νεότερες γυναίκες. Πριν 30 χρόνια οι πρωταγωνίστριες του πορνό ήταν νέες. Μετά έγιναν έφηβες teens. Πολλές από αυτές με σχολική στολή στο γύρισμα του φιλμ. Μετά έγιναν μικροκαμωμένες έφηβες, petite teen, κοντούλες, αδυνατούλες, με μικρό στήθος, μικρά οπίσθια, σαν 14χρονες. Μετά ήρθαν οι πρωταγωνίστριες της Άπω Ανατολής που στα 18 τους μοιάζουν με τα δικά μας κορίτσια του Δημοτικού γιατί όχι μόνο δεν έχουν στήθος, αλλά και τα γεννητικά τους όργανα είναι λεπτοφτιαγμένα. Τέλος ήρθε στην μόδα η αποτρίχωση της ευαίσθητης περιοχής των πρωταγωνιστριών του πορνό (καταρχάς και μετά όλων των νέων γυναικών). Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της ασφάλειας των ανήλικων κοριτσιών γύρω μας μπήκε με την αποτρίχωση του αιδοίου.
Απιστευτο κι όμως έως και το 2000 οι πρωταγωνίστριες του πορνό είχαν τρίχες χαμηλά. Εφηβες και ενήλικες, όλες διατηρούσαν το ορατό σημάδι μιας κάποιας βιολογικής ωριμότητας, κανένας θεατής δεν πίστευε ότι στο πορνό έβλεπε την αναπαράσταση του σεξ με ένα αληθινό παιδί. Το 2000 μοιάζει να είναι 100 χρόνια πριν γιατί ο ιντερνετικός χρόνος τρέχει με την ταχύτητα του φωτός, εν τούτοις οι άντρες που είναι 40 χρονών γνωρίζουν πως τις πρώτες τους επαφές τις είχαν με συμμαθήτριες με τρίχες στο αιδοίο. 

Δυστυχώς η αποτρίχωση του αιδοίου δίνει μια κάποια ψευδαίσθηση νεότητας στην περιοχή ή τουλάχιστον δεν καθιστά 100% αντιληπτή την βιολογική ωριμότητα της γυναίκας, όμως δεν είναι το γνήσιο αιδοίο της 12χρονης. Το αληθινό έχει άλλο σχήμα. Άλλη υφή. Είναι αλλιώς εσωτερικά. Οι πορνοπελάτες που τόσα χρόνια βλέπουν στην οθόνη κι από κοντά το μασκαρεμένο, θέλουν να ζήσουν το αληθινό, αυτό που ούτε είναι καραφλό, ούτε γρατζουνάει: αυτό που έχει χνούδι παιδικό. 
Κάποιοι άντρες συγκρατούνται. Κάποιοι, όχι. Λένε "Τι 16, τι 14, τι 12". Έχουν τα χρήματα κι υπάρχουν διαθέσιμα 12χρονα σώματα,  Ρομά, προσφυγοπούλες και λοιπές φτωχές. Κι εκεί τελειώνουν όλα. 

Καπιταλισμός και πορνοποίηση λοιπόν, αυτά τα δυό φταίνε κυρίως για την παιδική πορνεία. Κι αν τυχόν υπάρχουν άνθρωποι που νομίζουν πως η κατάσταση  ήταν πάντα έτσι κι απλώς δεν υπήρχε το ίντερνετ να την φέρει στο φως, έχω να τους πω ότι χαίρομαι τρομερά για λογαριασμό τους. Είναι παρηγορητικό να νομίζεις ότι κι οι προηγούμενοι από εσένα έζησαν στα ίδια σκατά με εσένα. Ειδικά εάν συμμετείχες στην δημιουργία των σκατών, καλωσορίζοντας τα ως προοδευτικότητα, ως απελευθέρωση, ως επιλογή, όταν πρωτοεμφανίστηκαν. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK