Αυτά τα ζόρικα φρύδια!

 

Αστειάκι για την εμφάνιση της παρουσιάστριας  στην εκπομπή GNTM Σοφίας Χατζηπαντελή: 
"Κάτι τέτοια μας τρώνε τις κότες τα βράδια στο χωριό".
 
Υπονοείται εδώ ότι η Χατζηπαντελή μοιάζει με αλεπού ή κάποιο ζώο του δάσους, εξαιτίας των φρυδιών της που είναι πλούσια και τα έχει αφήσει φυσικά;  Δεν βλέπω κάτι πρωτοφανές, έχει φρύδια πιο πυκνά από τα συνηθισμένα, τα οποία όμως συναντάμε συχνά στους άντρες -χωρίς να τους καθιστούμε δακτυλοδεικτούμενους. Από πού προκύπτει η ομοιότητα με το άγριο ζώο κι ο επακόλουθος τρόμος που προκαλεί η θέα της Χατζηπαντελή; 
 
Μήπως προκύπτει ακριβώς επειδή η Σοφία δεν συμμορφώνεται, δεν μπαίνει στο τρέχον καλούπι ομορφιάς; Πολύ πιθανόν. Είναι μοντέλο αλλά δεν μοιάζει καθόλου με Βarbie, με περιστεράκι, με κύκνο, με ταπεινό χαμομηλάκι κι όλα τα εις -άκι που ακούγονται συχνά για γυναίκες. 
Εξίσου πιθανόν ο τρόμος να προκύπτει από αυτά που λέει. Η Χατζηπαντελή είναι ζόρικη γυναίκα, δεν συμμορφώνεται όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά ούτε σε όσα θεωρεί η εκπομπή Ευαγγέλιο. Εύκολα καταλαβαίνεις ότι γενικά στην συζήτηση, θα είναι περίπου ανυποχώρητη προκειμένου να εκφράσει την γνώμη της -όποια κι αν είναι αυτή. Μια γυναίκα ανυποχώρητη, ναι, ασφαλώς γεννάει τον τρόμο σε αρκετούς άντρες.
 
Μην κουράζεστε τζάμπα κύριοι αστειάτορες. Αυτά τα  φτηνιάρικα αστεία, τα επιθεωρησιακά,  δεν έχουν πέραση παρά σε ισχνή μειοψηφία του κοινού. Ο καιρός που ορισμένα χυδαίοι, αυτο-ανακηρύχθηκαν "θιασάρχες",  γελοιοποιούσαν τους ανθρώπους για την εμφάνισή τους και μάζευαν γέλιο, έχει περάσει. Δεν θα ξανάρθει, όσο κι αν προσπαθείτε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK