"Πρωτοφανές", αλλά ξανάγινε

 

Οι Αρχές, δηλαδή η αστυνομία, δεν δίνουν καμια σημασία σε ότι συμβαίνει στις γυναίκες. Ούτε καν θυμούνται τα περιστατικά,  ενώ θα έπρεπε να τηρούν βάση δεδομένων με κατηγοριοποίηση ανά είδος εγκλήματος κατά των γυναικών. 
Εδώ ο Διοικητής Α.Τ. αστυνόμος Κουρούκλης διατυπώνει την γνώμη του για την εξαφάνιση της Αγγελικής Καπετάνάκη, η οποία απήχθη από αγνώστους που επί τρεις μέρες την κρατούσαν σε σπίτι και την κακοποιούσαν σεξουαλικά. Ο Διοικητής λέει πως "είναι πρωτοφανές να απαχθεί γυναίκα 9.00 το πρωί πηγαίνοντας στην δουλειά της".

Από πού κι ως πού "πρωτοφανές"; Ξανάγινε. Ή Άρτεμις Βασίλη εξαφανίστηκε σχεδόν πριν δυό χρόνια, πηγαίνοντας σε μεγάλο κατάστημα παιγνιδιών όπου θα υπέβαλε αίτηση για δουλειά. Χάθηκε από την στάση του λεωφορείου, περίπου το μεσημέρι, δηλαδή με το φως της ημέρας. Μάρτυρες είπαν πως την είδαν στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, συνοδευόμενη από μπράβους κι αλητήριους, ενώ πελάτες την αναγνώρισαν σε οίκο ανοχής. Δυστυχώς, ώσπου να φτάσει η Αστυνομία στον τόπο των καταγγελιών, η Άρτεμις είχε χαθεί και πάλι -περίεργο που οι καταλληλοι άνθρωποι ενημέρωνονται για τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ.

Επομένως θα παρακαλέσουμε την ΕΛ.ΑΣ πριν προβεί σε δηλώσεις για το πρωτοφανές ή όχι εγκλημάτων κατά των γυναικών, να συμβουλεύεται τα ανύπαρκτα κιτάπια της. Η απαγωγή γυναίκας από τον δρόμο, δεν είναι πρωτοφανής, έχει ξαναγίνει. 
(Μελουζίν)
 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK