ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

 

Στις διαφημίσεις της τηλεόρασης για τα τεστ εγκυμοσύνης, εντύπωση προκαλεί πως το αποτέλεσμα που ενθουσιάζει τις πρωταγωνίστριες είναι πάντα το θετικό. Οπως φαίνεται, οι διαφημιστές δεν έχουν μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα, ή μάλλον έχουν, αλλά δεν θέλουν να την αποτυπώσουν στις οθόνες. Η άγια εικόνα της γυναίκας-αναπαραγωγικής μηχανής, συνεχίζει να διαιωνίζεται ακόμα κι όταν έχει ανατραπεί από την πραγματικότητα. 

Αληθεύει ότι για πολλές γυναίκες, μία ή δύο φορές στην ζωή τους το θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι ένα χαρμόσυνο νέο. Επίσης αληθεύει  ότι τόσο γι αυτές που τεκνοποιούν, όσο και για τις υπόλοιπες, τις περισσότερες φορές το χαρμόσυνο νέο έρχεται μέσω του αρνητικού τεστ. Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι τεράστιο πρόβλημα για όλες τις γυναίκες και η άμβλωση μια τραυματική εμπειρία πάντα. Στην πραγματική ζωή είναι τα αρνητικά τεστ εγκυμοσύνης  αυτά που συνήθως μας ανακουφίζουν. 

Επομένως κύριοι διαφημιστές, μπορείτε να κάνετε διαφημίσεις πιο ρεαλιστικές και ισορροπημένες; Μπορείτε να μας δείξετε τις γυναίκες που χαμογελάνε επειδή ΔΕΝ είναι έγκυοι; Το έχετε καταλάβει ότι αυτές κυρίως αγοράζουν τεστ εγκυμοσύνης; 

(επεξεργασία αγγλόφωνου σκίτσου Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK