Πότε η ΕΛ.ΑΣ κάνει ανθρωποκυνηγητό

 

Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος της 17χρονης νεαρής κοπέλας στο Περιστέρι, μετά από "ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ", όπως λένε όλα τα δημοσιεύματα των εφημερίδων. Θρίαμβος! Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ!

Ήταν στα αλήθεια ανθρωποκυνηγητό;

Ναι, ήταν, πολύ ζωηρό μάλιστα. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δολοφόνο στην Αθήνα και επειδή είχαν πληροφορίες πώς έφυγε γενικώς από την χώρα, κατέστρωσαν ολόκληρο σχέδιο και συνεργάστηκαν με την Αστυνομία της Βορείου Μακεδονίας. Στα Σκόπια -φοβερή σύμπτωση- κι εκεί υπήρχαν αστυνομικοί που με ζήλο καταγίνονται με τους γυναικοκτόνους, γι αυτό αναζήτησαν τον αλλοδαπό γυναικοκτόνο μέσα σε συρφετούς παράτυπων μεταναστών και τον βρήκαν. Τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην Ελληνική Αστυνομία. 

Επομένως εάν τύχει να δολοφονηθούμε κι είναι αλλοδαπός ο δολοφόνος μας, ας μην ανησυχούμε καθόλου, θα τον βρουν ακόμα κι αν διαφύγει σε άλλη χώρα. Εάν όμως είναι Έλληνας και δεν παραδοθεί μόνος του, ας μην περιμένουμε πολλά. Πρώτα θα παραβρεθεί στην κηδεία μας κρατώντας το παιδί στη αγκαλιά, θα του πουν "συλλυπητήρια" οι συγγενείς, θα υποβαστάζει την μάνα μας  η οποία θα λιποθυμάει κάθε 10 λεπτά, θα δίνει συνεντεύξεις στρέφοντας τις υποψίες σε κλέφτες, σε άγνωστες δυνάμεις, στον Ερμή που ήταν ανάδρομος,  οπουδήποτε αλλού, θα συλλάβουν Γεωργιανό ύποπτο για την δολοφονία μας (ο οποίος, ευτυχώς "δεν συνεργάστηκε" όπως έγραφαν οι εφημερίδες, δηλαδή άντεξε το ξύλο και δεν ομολόγησε μια δολοφονία που δεν έκανε) θα παραστεί και στο μνημόσυνό μας 40 μέρες μετά, η χώρα ολόκληρη θα βοά "ο άντρας της την σκότωσε"  και ΜΕΤΑ θα τον συλλάβουν. Δηλαδή όπως έγινε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. 

Κανένα ανθρωποκυνηγητό για τον Αναγνωστόπουλο, σιγά-σιγά και χαλαρά. Το έγκλημα είναι το ίδιο, πνιγμός της γυναίκας από τον σύντροφό της. Για την ακρίβεια ο Πακιστανός το έκανε παρορμητικά, ενώ ο Έλληνας το έκανε κατόπιν σχεδίου, με προμελέτη όπως λέμε. Επιπλέον ο δικός μας έβαλε μια πινελιά ανεπανάληπτης ντροπής, άφησε το μωρό πάνω στο πτώμα της Καρολάιν. Ωστόσο ήταν Έλληνας, πιλότος και τζέντλεμαν. Πώς να φερθεί άσχημα η ΕΛ.ΑΣ σε ένα δικό μας, ημεδαπό; Πώς να φερθούν άσχημα τα κανάλια σε έναν τζέντλεμαν; 

Όχι κυρίες και κύριοι, η ΕΛ.ΑΣ δεν κάνει ανθρωποκυνηγητά για τους Έλληνες γυναικοκτόνους. Ίσα-ίσα,  τους κατανοεί και δίνει συμβουλές στους επόμενους γυναικοκτόνους, αυτό που έγινε γνωστό ως Μπαλάσκια μέθοδος από τα λόγια του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ Σταύρου Μπαλάσκα: "Σκοτώστε την, παραδοθείτε κι επικαλεστείτε βρασμό ψυχής". Ή, τους εντοπίζει επί τόπου αλλά πάνω από γκρεμό όπου απειλούν πως θα αυτοκτονήσουν και φωνάζει τον μεγάλο γιό της οικογένειας να μεταπείσει τον πατέρα-δολοφόνο της μάνας από την αυτοκτονία. Πολύ λογικό, τι χρειάζονται οι γιοί στην οικογένεια αν όχι να μεταπείθουν τον δολοφόνο πατέρα από την αυτοκτονία; Όπως βλέπουμε, οι γιοί δεν χρησιμεύουν ποτέ στο να προστατέψουν την μάνα από τον πατέρα. 

Προτείνω να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ανθρωποκυνηγητά δεν γίνονται για τους γυναικοκτόνους, γίνονται μόνο για τους σκούρους, Ρομά, Πακιστανούς κλπ. Είτε έκλεψαν ένα αυτοκίνητο να πάνε βόλτα, είτε σκότωσαν, το ίδιο κάνει: η ΕΛ.ΑΣ θα τους κυνηγήσει μέχρι να τους βγάλει την ψυχή. 

(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK