Τα γεννημένα παιδιά ποιός τα προστατεύει;

 

Μαθαίνουμε ότι η Διαρκής Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος συνεδρίασε σήμερα 25/08/2022. Ανάμεσα στα άλλα αποφάσισε στις 8/9/2022, σε όλες τις κατά τόπους εκκλησίες της χώρας, να διαβαστεί κήρυγμα σχετικά με την προστασία της ανθρώπινης ζωής και την αποφυγή των αμβλώσεων. Στα σχετικά άρθρα υπενθυμίζεται ότι η Ιερά Σύνοδος έχει ήδη θεσπίσει την Ημέρα Αγέννητου Παιδιού. 
Πολύ λογικό το κήρυγμα. Η Εκκλησία δεν μπορεί να μοντερνοποιήσει τον Χριστιανισμό ώστε να βολεύει τους χριστιανούς ανά πάσα στιγμή, μια που όπως γράφει στα ιερά βιβλία της  ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο, αυτός του δίνει την ζωή, οπότε  μόνο αυτός την αφαιρεί. Οι χριστιανές ας το πάρουν απόφαση, η έκτρωση δεν θα επιτραπεί ποτέ, είτε αυτό τις περιορίζει, είτε όχι, διότι απλούστατα οι θρησκείες δεν κάνουν εκπτώσεις. 
 
Πολύ λογικό το κήρυγμα αλλά και πολύ υποκριτικό.  Το ενδιαφέρον της Εκκλησίας για το γεννημένο παιδί πού είναι; 
Σύμφωνα με την καταγγελία στην Αστυνομία Βόλου του Χλίτσιου Χρόνη, γυμναστή κι εργαζόμενου στην μη κερδοσκοπική οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου, τρία απροστάτευτα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή ξυλοκοπήθηκαν από στέλεχος της Κιβωτού που είχε έρθει από την Αθήνα. Ο Χλίτσιος κατήγγειλε το γεγονός στην διευθύντρια της δομής, γνωρίζοντάς της ότι θα απευθυνθεί σε επίσημες αρχές διότι αυτό ήταν το 2ο περιστατικό κακοποίησης παιδιών από τον ίδιο άνθρωπο. Η διευθύντρια τον απέλυσε αμέσως, λέγοντάς του ότι "με τις πράξεις του παρασύρει κι άλλους συναδέρφους σε παρόμοιες κινήσεις". Υπενθυμίζουμε ότι η Κιβωτός του κόσμου δημιουργήθηκε από ιερέα, τον Πατέρα Αντώνιο Νικολάου. 

Θα θέλαμε λοιπόν να μάθουμε αν η Εκκλησία ενδιαφέρεται ΜΟΝΟ για την αποφυγή των αμβλώσεων, δηλαδή αυτό που ονομάζει πομπωδώς "προστασία των αγέννητων παιδιών", ή αν ενδιαφέρεται ΚΑΙ για τα γεννημένα παιδιά, π.χ. τα μικρά που βρίσκονται στην Κιβωτό και ξυλοκοπούνται από ενήλικους. Τι κάνει για τα ξυλοκοπημένα παιδιά μέσα στους κόλπους της; 

Θα περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK