Δέχεται επίθεση η Σάνα Μαρίν ως γυναίκα;

 

Τελευταία βλέπουμε άρθρα που ισχυρίζονται ότι η Φινλανδή Πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν δέχεται επίθεση από τα ΜΜΕ επειδή είναι γυναίκα. Διαφωνούμε τελείως με αυτά τα άρθρα κι απορούμε μάλιστα πόσο  α-πολίτικα είναι τα άτομα  που διατυπώνουν τέτοιες απόψεις. 
Η Σάνα Μαρίν δεν δέχεται καμία επίθεση, δημιούργησε μόνη της όλη την δημοσιότητα γύρω από το όνομά της φτιάχνοντας μια περσόνα που αξιοποιεί την σύγχρονη woke τάση, δηλαδή την πολιτική ταυτοτήτων και ψιλοπραγματάκια που είναι ιδιωτικά κι άνευ σημασίας όταν σκεφτόμαστε τα πεπραγμένα ενός πολιτικού-πρωθυπουργού. 

Να δούμε λίγο πως δημιούργησε την περσόνα της και τον ντόρο γύρω από το όνομά της έως τώρα; 
1)Καταρχάς είναι γυναίκα και προβάλει το φύλο της όσο μπορεί,  λες κι αυτό την εξυψώνει πάνω από τον αντίστοιχο αντρικό πληθυσμό.
2)Διατυμπανίζει ότι είναι υπερήφανη που μεγάλωσε σε οικογένεια με δυό μαμάδες, παρά το ότι οι δυό μαμάδες δεν συνιστούν παράγοντα προστιθέμενης αξίας για το άτομο. 
3)Μας γνωρίζει ότι παρά τις ομοφυλόφιλες μαμάδες της, η ίδια είναι ετεροφυλόφιλη, ενώ ήδη όλοι γνωρίζουμε ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κληρονομική. 
4)Κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει για την προοδευτικότητα της σκέψης της, π.χ πηγαίνει σε ροκ φεστιβάλ φορώντας δερμάτινο περφέτο μπουφάν και μίνι φούστα. 
5)Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο της που χορεύει ζωηρά σε πάρτι και μετά ένα δεύτερο βίντεο που χορεύει τολμηρά, αυτήν την φορά με παρτενέρ. Η ίδια ισχυρίστηκε ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο είναι παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων, πάνω από όλα. Φυσικά αποκλείεται να βρισκόταν η Πρωθυπουργός σε πάρτι με άτομα άγνωστά της, ούτε υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε πολίτης να αναρτήσει βίντεο πρωθυπουργού χωρίς την συναίνεσή του -είναι γνωστό πως οι παραβάτες εντοπίζονται πάραυτα από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  και τιμωρούνται.  
6)Οι εφημερίδες της Φινλανδίας μυστηριωδώς έκριναν πως στα βίντεο η Σάνα Μαρίν βρισκόταν υπό την επήρεια των ναρκωτικών, γι αυτό η Σάνα Μαρίν υποβλήθηκε εθελοντικά σε τεστ και βγήκε "καθαρή" σαν άσπρη περιστερά. 

Με λίγα λόγια η Μαρίν έχει κερδίσει την συμπάθεια του κοινού ισχυριζόμενη πως όλη της την ζωή αντιμετωπίζει μια σειρά από αντιξοότητες, κυρίως επειδή είναι γυναίκα -η ίδια, οι δυό μαμάδες της κλπ. Δηλώνει με κάθε πρόσφορο τρόπο ότι είναι γυναίκα, κι αυτό σημαίνει εξ ορισμού ότι βάλλεται από όλο το σύστημα ισοβίως -τέλος.

Φυσικά και δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο. Η Μαρίν είναι πρωθυπουργός, όχι γυναίκα. Απλώς έχει καταφέρει να πείσει τα ΜΜΕ της χώρας της να ασχολούνται με σαχλαμάρες της ιδιωτικής της ζωής και την εμφάνισής της, αλλά όχι με τις πολιτικές της πράξεις. Το έχουμε δεί αυτό το έργο στην χώρα μας, επαίνους για την διακεκριμένη πολιτικό που ταΐζει την γατούλα της ενώ αφήνει στο κρύο και την βροχή πρόσφυγες, ή διθυράμβους για τον LGB υφυπουργό που είναι πιο μουγγός κι από τα ψάρια στα πολιτικά ζητήματα. Δυστυχώς, αυτή η τακτική των ΜΜΕ αποπροσανατολίζει το κοινό και δεν το αφήνει να εστιάσει στο σημαντικό, που θα το βρει μπροστά του: Η Σάνα Μαρίν είμαι μακράν το πιο συντηρητικό και αναίσχυντο άτομο που πέρασε από το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας. 

Αυτή, μόνη της, με δική της πρωτοβουλία,  βάζει την Φινλανδία στο ΝΑΤΟ. Σύντομα οι Φινλανδοί θα έχουν κοντά στα σπίτια τους  ΝΑΤΟικές βάσεις, με αμερικάνους φαντάρους, αμερικάνικα όπλα -και μάλιστα ίσως ακόμα και πυρηνικά όπλα ικανά να πλήξουν π.χ. την Ρωσία.  Από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ως σήμερα, οι Φινλανδοί στάθηκαν πολύ τυχεροί, διότι απέφυγαν την συμμετοχή τους στο ΝΑΤΟ κι έμειναν έξω από όλους τους πολέμους σε Ευρώπη, Ασία και Βόρειο Αφρική. Εκείνοι οι παλιότεροι πολιτικοί, οι άντρες με τα σοβαρά κουστουμάκια, τις γραβάτες, το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο, αυτοί οι συντηρητικοί μπορεί και θρήσκοι πολιτικοί, ΔΕΝ έκαναν το φριχτό βήμα που κάνει η "αντισυμβατική" Μαρίν με τα δερμάτινα μπουφάν και τους έξαλλους χορούς με άλλες γυναίκες. 
Και δεν είναι μόνο αυτό, η Μαρίν έχει ήδη κάνει το επόμενο απάνθρωπο βήμα: προκειμένου η Τουρκία να δεχθεί της είσοδο της Φινλανδίας στην Βορειο-Ατλαντική Συμμαχία, ζήτησε να απελαθούν από την Βόρεια χώρα οι Τούρκοι "τρομοκράτες", δηλαδή οι Κούρδοι που έχουν διαφύγει από την Τουρκία για να γλυτώσουν τον θάνατο. Η Μαρίν δέχθηκε. Σύντομα όλοι οι Κούρδοι θα βρίσκονται σε αεροπλάνα που θα τους στείλουν στην Τουρκία, στα βασανιστήρια και στον θάνατο. Αν τυχόν γίνει καμιά πορεία διαμαρτυρίας για τους Κούρδους, θα απαγορευτεί από την Φινλανδική κυβέρνηση και οι συμμετέχοντες θα συλληφθούν ως σύμμαχοι των τρομοκρατών. 

Οι γυναίκες που υπερασπίζουν την Μαρίν διότι πιστεύουν πως έχουν κοινά μαζί της, π.χ. επειδή διέρρευσε στο ιντερνετ για τις ίδιες κάποιο βίντεο με προσωπικές  τους στιγμές, να το ξανασκεφτούν. Δεν έχουν κοινά με την Μαρίν. Η Μαρίν βρίσκεται στο ανώτατο σκαλί εξουσίας της χώρας της. Πρέπει να την κρίνουμε μόνο για το πώς χειρίζεται την εξουσία της. Αυτό είναι το σημαντικό. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK