Έλα καημένη, είσαι πουριτανή!

 

Σήμερα σε πολλά σάιτ (και τις ομώνυμες σελίδες τους στο FB) εμφανίστηκε μετάφραση άρθρου της εφημερίδας  Guardian σχετικά με την άνοδο των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες εξαιτίας του πρωκτικού σεξ (https://www.theguardian.com/society/2022/aug/11/rise-in-popularity-of-anal-sex-has-led-to-health-problems-for-women) που γίνεται όλο και πιο κοινό ως σεξουαλική πρακτική. Τα προβλήματα είναι ακράτεια κοπράνων, αιμορραγίες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, π.χ. HPV, ο ιός ανθρωπίνων θηλωμάτων που έχουν πάνω από 50% των ανδρών, χωρίς να το γνωρίζουν. 

Το αγγλικό άρθρο μεταφέρει τα λόγια δυο χειρούργων του Αγγλικού Συστήματος Υγείας που δημοσίευσαν κοινό άρθρο στο British Medical Journal. Ζητούν οι γυναικολόγοι να σταματήσουν να φοβούνται  πως θα χαρακτηριστούν "ομοφοβικοί" εάν συζητήσουν με τις γυναίκες για τους κινδύνους του πρωκτικού σεξ, πράγμα που συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Αποτέλεσμα αυτού: "Η απροθυμία των επαγγελματιών υγείας να συζητήσουν ανοιχτά αυτήν την πρακτική, (του πρωκτικού σεξ), ίσως προδίδει μια ολόκληρη γενιά νεαρών γυναικών που αγνοούν τους κινδύνους του", όπως λένε οι χειρούργοι. Το άρθρο τελειώνει σημειώνοντας πως δεν γνωρίζουμε όλες τις επιπτώσεις του πρωκτικού σεξ στις γυναίκες, διότι έχουμε στοιχεία μόνο στα τα ΣΜΝ, αλλά όχι για τα πρωκτικά τραύματα, την ακράτεια, και το ψυχικό τραύμα που δημιουργείται από τον εξαναγκασμό των γυναικών σε πρωκτικό σεξ. 

Κάτω από τις ειδησεογραφικές σελίδες του FB που μεταφέρουν το άρθρο του Guardian υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια ανδρών που λένε "μην γράφετε τέτοια, σε λίγο δεν θα δέχεται πρωκτικό ούτε η γυναίκα μας" -το περιγράφω με δικά μου λόγια, όχι με τα αυθεντικά. Αυτό δεν είναι περίεργο, οι άντρες δεν φημίζονται για το ενδιαφέρον τους προς την  υγεία, το κέφι, την απόλαυση της γυναίκας. Αυτό που είναι περίεργο είναι το συγκεκριμένο κείμενο της πρώτης φωτογραφίας, που ο ανώνυμος συντάκτης του κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας πείσει ότι οι δυό χειρούργοι βασικά δεν ξέρουν τι λένε. Εχει γράψει 3.000 λέξεις για να μας αποδείξει πως στο Mediacal Journal υπάρχουν αντιφάσεις, παραλείποντας ορισμένα σημεία του αρχικού κειμένου, τονίζοντας κάποια άλλα, κάνοντας συγκρίσεις του γυναικείου και του αντρικού πληθυσμού που συνηθίζει το πρωκτικό σεξ κλπ. 

Ωραίο το τυράκι της ντροπής στην woke φάκα, αλλά τέλειωσε ο καιρός που το τρώγαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. 

Να τι δεν υπάρχει στην επιστημονική δημοσίευση του Medical Journal, που έχει σημασία διότι δημιουργεί μια πολύ χειρότερη τελική εικόνα για τις επιπτώσεις του πρωκτικού σεξ στις γυναίκες: 
1) Το κείμενο αναφέρει πως στις γυναίκες από 16-24 ετών, το 28% έχει δοκιμάσει πρωκτικό σεξ. ΔΕΝ αναφέρει ότι ολόκληρο το 28% έκανε πρωκτικό μετά από αίτημα ή και πίεση του άντρα. Καμία γυναίκα στην Γη δεν σκέφτηκε ποτέ  μόνη της να χρησιμοποιήσει τον πρωκτό της για ηδονή. Τον πρωκτό μας τον έχουμε για άλλες λειτουργίες του σώματος, για τις ίδιες που τον έχουν οι ετεροσεξουαλικοί άντρες. Από αλλού πηγάζει η ηδονή μας. 
2)Εδώ και χρόνια, το φεμινιστικό κίνημα συμπαραστέκεται στους ομοφυλόφιλους άντρες τηρώντας σιωπή για το πρωκτικό, με σκοπό  να επιτευχθεί η απενοχοποίηση αυτής της σεξουαλικής πρακτικής. Η συμπαράσταση σε αδύναμες ομάδες πληθυσμού είναι χρήσιμη, όμως το φεμινιστικό κίνημα έπρεπε να τονίσει τις διαφορές στην ανατομία ανδρών και γυναικών, να πει π.χ. ότι οι γυναίκες δεν έχουν προστάτη, επομένως δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από το πρωκτικό. Γιατί να κάνουν κάτι που δεν τις ωφελεί κι ούτε ανταποδίδεται , όπως ας πούμε το στοματικό σεξ; 

3) Παντού και πάντα πρέπει να αναφέρεται ότι ο πρωκτός ΔΕΝ σχεδιάστηκε από την Φύση ως σημείο εισόδου στο σώμα, μόνο εξόδου. Η γυναικολόγος Lauren F. Streicher, διευθύντρια του Κέντρου Σεξουαλικής Ιατρικής και Εμμηνόπαυσης στην Ιατρική Σχολή Feinberg στο πανεπιστήμιο Northwestern των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στο θέμα του πρωκτικού σεξ, σε συνέντευξή της στην έγκυρη ιστοσελίδα health.com: «Κοιτάξτε, ο πρωκτός δεν έγινε για συνουσία. Υποτίθεται ότι είναι ένας… μονόδρομος που οδηγεί μόνο προς τα έξω. Ο κόλπος, από την άλλη πλευρά, έχει μια παχιά ελαστική επένδυση, σαν ακορντεόν, σχεδιασμένη να τεντώνει για να φιλοξενήσει ένα πέος, ή ένα μωρό. Ο ιστός του ορθού είναι λεπτότερος και δεν έχει την ίδια ελαστικότητα, οπότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να σκιστεί, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητές σας να κολλήσετε κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ)"
(εδώ είναι μεταφρασμένα τα λόγια της  σε άρθρο της Iatropedia https://www.iatropedia.gr/sex/poso-risko-emperiechei-proktiko-sex-mia-gynaikologos-exigei/96402/?fbclid=IwAR2KpkV91wT11a_eHrTD19xIkD821_Xe_VmxMFaeB80FpIyHAeSRZsf5ZLo, η δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης είναι σελίδα από το βιβλίο της Sexual Rx όπου που λέει τα ίδια, και στο πρώτο σχόλιο το οπισθόφυλλο του βιβλίου).

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών είναι η σιωπή τους, η ντροπή τους, η σκέψη πως θα χαρακτηριστούν καθυστερημένες, η επιθυμία τους να ευχαριστούν τους άλλους. Οι άντρες δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες, είτε γίνουν δυσάρεστοι, είτε τους κατηγορήσουν για πουριτανούς, το ίδιο τους κάνει -γι αυτό περνάνε καλύτερα. 

Προτείνω  να πείτε στον  άντρα που σας ζητάει πρωκτικό σεξ, πως δέχεστε εάν προηγουμένως κάνετε την δοκιμή στον δικό του πρωκτό, με κάτι τόσο μεγάλο όσο το πέος -όχι pegging και παιδιάστικες σαχλαμάρες.  Αν του αρέσει κι έρθει σε οργασμό, τότε, ναι, θα είναι η σειρά σας.
Είναι λογική αυτή η πρόταση, δεν είναι; 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK