ΤΟ DRAG SHOW ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΉΛΙΚΕΣ


Η είδηση, αρκετά κωμική κατά την γνώμη μου, από την Daily mail.

Στην Αγγλία και στο Βασιλικό θέατρο του Λονδίνου, στις 19/ 7/2022 απαγορεύτηκε ισόβια οποιαδήποτε παράσταση της drag queen δεσποινίδος Sharon Le Grand. Αιτία ήταν ένα αστείο της σε παράσταση για παιδιά απο 5-13 ετών που θεωρήθηκε αισχρό και παιδοφιλικο. Η Sharon είπε πως τα παιδιά πρέπει να διδαχθούν να:
-Ανοίγουν το μυαλό τους, να ανοίγουν την καρδιά τους, να ανοίγουν τα πόδια τους.
Αμέσως μετά οι drag performers έβγαλαν όλα τους τα ρούχα, όπως προέβλεπε το σώου.
Οι γονείς τρομοκρατημενοι (horrified) έφυγαν διαμαρτυρόμενοι.
Στην Αγγλία συμβαινουν εδω και 4 χρονια παραστάσεις ή το διάβασμα παραμυθιών από drag queen (με την μεσολάβηση διαφόρων ΜΚΟ). Διαφημίζονται ως "ευαισθητοποίηση κι αποδοχή του διαφορετικού από τα παιδιά, ώστε να αποφευχθεί αργότερα το μπουλινγκ, η δυσμενής διάκριση μειονοτήτων κλπ". Υποτίθεται ότι η drag queen, δηλαδη ένας άντρας ντυμένος σαν καρικατούρα γυναίκας, με υπερ-σεξουαλικη εμφάνιση, 10 στρώματα μακιγιάζ το ένα πάνω στο άλλο, ψεύτικο στήθος, τακούνια 20 πόντους με γκλίτερ, βλεφαρίδες από φτερά πουλιού κλπ, είναι η σωστή εικόνα για να εξοικειωθείς με το διαφορετικό, ώστε αν τυχόν το συναντήσεις σε συμμαθητή να μην σου φανεί περίεργο. Επομένως οι γονείς με καλή πρόθεση πήγαν τα παιδιά τους στο θέατρο και στο drag show. Τρομοκρατήθηκαν επειδη η δική τους καλή πρόθεση δεν βρήκε όμοια καλή πρόθεση από την drag queen.


Δεν φταίει η drag queen, φταίτε εσείς οι γονείς που είστε ανόητοι. Η drag queen δεν μπορεί να αλλάξει, αυτό κάνει, παραστάσεις γεμάτες σεξουαλικά υπονοούμενα. Δηλαδη λέει σε παιδιά "ανοίξτε το μυαλό, την καρδιά και τα πόδια σας" και μετα ξεγυμνώνεται; Όχι, δεν το λεει σε παιδια , γιατί δεν μπαίνουν παιδιά στα drag κλαμπ, μπαίνουν ενήλικες. Για την ακρίβεια μπαίνουν μερικοί μόνο ενήλικες, όσοι αντέχουν να ακούνε επί 40 λεπτά σεξουαλικα αστεία. Το αστείο της Sharon στους κατάλληλους ενήλικες φέρνει άφθονο γέλιο -σε εμένα όχι, δεν τα σηκώνω τα αστεία που ανοίγω τα πόδια μου.
Είναι η Sharon ένας άντρας παιδόφιλος που κάνει grooming στα παιδιά, όπως λένε οι γονεις; Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι, αλλά μπορεί και να είναι απλώς ένας ηλιθιος που δεν κατάλαβε πού βρισκεται.
Σημασία έχει ότι το Drag show δεν είναι για παιδιά, ούτε η εικόνα του, ούτε τα λόγια του. Μην περιμένετε να αλλάξουν οι drag queen και να προσαρμοστούν στο παιδικό ακροατήριο. Το μυαλό τους είναι στον κόσμο των μεγάλων και σε θέματα για πολύ πολύ πολύ μεγάλους.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK