Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 


Πριν λίγες στην επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Δικαστής η ίδια, ανάλωσε ολο τον λόγο που εκφώνησε στην καταδίκη των μαζών που διαμαρτύρονται για την αποφυλάκιση του Λιγναδη. Ξέχασε τελείως ποιο ήταν το θέμα της επετείου.
Πρόσφατα ο δολοφόνος του Ζακ Κωστόπουλου κρίθηκε από την Δικαιοσύνη ως ακατάλληλος για εγκλεισμό λόγω εύθραυστης υγείας.
Με το ίδιο σκεπτικό αποφυλακίστηκε ο κατ' επανάληψη βιαστής Φιλιππίδης, κι αυτός κινδύνευε από εγκεφαλικό λόγω του στρες στην φυλακή.
Πριν λίγο καιρό απο το Εφετείο της Λαμίας αποφυλακιστηκε ο Κορκονέας, δολοφόνος του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Κι ομως στο ίδιο Εφετείο της Λαμίας, σήμερα απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Γιάννη Μιχαηλίδη,που είναι εδώ και δύο μήνες απεργός πείνας.
Νομίζω πως αν τα μαζέψουμε όλα βγαίνει το σαφές συμπέρασμα ότι η Δημοκρατία που εγκαθιδρυθηκε μετά την Χούντα ήταν 100% ψευδεπίγραφη. Το πολιτευμα της Δημοκρατίας στηρίζεται στην ισονομία και στην Δικαιοσύνη , σε τίποτα άλλο -τα υπόλοιπα υπάρχουν και στην Χούντα και στην Μοναρχία.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις (ειδικώς της δεξιάς) κρατούσαν τρόπον τινά τα προσχήματα, ο Μητσοτάκης όμως όχι, κάνει επίδειξη ισχύος, θέλει να μας τρίψει στα μούτρα ποιος κάνει κουμάντο σε όλα. Πετάει τις μάσκες μόνος του και με το στόμα της Σακελλαροπούλου, μας μαλώνει κιόλας που διαμαρτυρόμαστε.
Τι μπορούμε να κάνουμε; Δεν ξέρω. Πάντως το παραμύθι της Μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας έφτασε στην τελευταία του σελίδα. Ας το συνειδητοποιήσουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK