ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ

 


Σε αυτήν την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο φαίνεται αστυνομικός των ΜΑΤ να κρατάει το όπλο του και επίσης φαίνεται αυτός ο αστυνομικός (ίσως και τα 4 άτομα) να είναι γυναίκα. Οι σχολιαστές της φωτογραφίας τονίζουν ότι δεν έχει σημασία αν είναι άντρες ή γυναίκες οι ΜΑΤατζήδες γιατί έτσι κι αλλιώς ο ρόλος τους είναι πάντα ο ίδιος. Εμείς στα Πολιτικά Ημερολόγια διαφωνούμε τελείως, έχει πολύ μεγάλη σημασία ποιος κάνει τι.

Καταρχάς υπάρχουν γυναίκες στα ΜΑΤ; Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Πρώτο Θέμα και τα Νέα, υπάρχουν από το 1999, 10 γυναίκες. Σε κατοπινά δημοσιεύματα έχει εντοπιστεί η παρουσία τους σε διαδηλώσεις κι έχουν μάλιστα επιτύχει συλλήψεις.
Από το 1999 έως σήμερα μεσολάβησαν πολλά χρόνια, εκείνες οι αστυνομικίνες μπορεί να υπηρετούν, μπορεί και όχι, πάντως οι θέσεις δεν θα έμειναν κενές (εξάλλου έχουμε δει πολλές γυναίκες στην ΔΙΑΣ που είναι επίσης ομάδα κρούσης της ΕΛ.ΑΣ.)
Το να υπάρχουν γυναίκες στα ΜΑΤ είναι πολύ σημαντικό - δηλαδή πολύ σημαντικό σφάλμα. Οι γυναίκες ως φύλο, γενικώς δεν επιτρέπεται να υπηρετούν το Κράτος στην καταστολή που επιβάλλει. Η καταστολή εξ ορισμού γίνεται μόνο από την πολιτική εξουσία προς τους διαφωνούντες πολίτες, που είναι πάντα πολύ πιο αδύναμοι σε εξοπλισμό και νομική προστασία από τις δυνάμεις καταστολής. Οι γυναίκες ως φύλο-τάξη, που υποφέρουν συνολικά από τους σωματικά, οικονομικά και νομικά δυνατότερους άντρες, πρέπει να συνειδητοποιούν την θέση τους στην Κοινωνία και ποτέ μα ποτέ να μην τοποθετούνται κατ' επάγγελμα εναντίον άλλων αδύναμων.
Ειδικότερα στην περίπτωση της χτεσινής πορείας στα Εξάρχεια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από γυναίκες που προσπαθούν να καταστείλουν την διαμαρτυρία κατά των βιασμών. Ο βιασμός είναι το βασικό πρόβλημα όλων των γυναικών, σε όλη την Γη. Αυτές που προσπαθούν να κάνουν τις άλλες να σκάσουν, έχουν προδώσει τις μανάδες, τις αδερφές τους, τις κόρες τους, όλες όσες βιάστηκαν στο παρελθόν κι αυτές που θα βιαστούν στο μέλλον, μας έχουν προδώσει οριστικά όλες. Οι αστυνομικίνες που εμποδίζουν, συλλαμβάνουν και μάλιστα προστρέχουν στο όπλο τους βλέποντας εμάς τις υπόλοιπες να διαμαρτυρόμαστε κατά των βιασμων, ΔΕΝ είναι πια γυναίκες, είναι άντρες. Έχουν στο κεφάλι τους τα ίδια σκατά με τους άντρες.
Αν υπάρχουν αστυνομικίνες που ήταν στην καταστολή της χτεσινής πορείας, να μας κάνουν την χάρη να αλλάξουν φύλο στην ταυτότητα: δεν ανήκουν στο φύλο-τάξη των γυναικών. Έχουν περάσει στο αντίπαλο στρατόπεδο.






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK