Γιατρομανωλάκης, ο όψιμος ακτιβιστής

 

Μόλις προχτές συζητούσαμε για την απόλυτη αδιαφορία του Γιατρωμανωλακη στην κακοποίηση ομοφυλοφιλων και πολλών ανηλίκων από τον Λιγνάδη, με αφορμή την αποχώρηση του ίδιου και της Μενδωνη από παράσταση στην Καλαμάτα όπου ξεδιπλώθηκε πανό κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη.
Μόλις προχτές νομίζαμε ότι ο Γιατρομανωλάκης είναι όχι εκπρόσωπος της LGB κοινότητας -τρομάρα του! -αλλά ο πιο άφωνος ομοφυλόφιλος που πέρασε ποτέ από την χώρα.
Κι όμως, ορίστε που σήμερα αιφνιδίως αποφάσισε να το ρίξει στον ακτιβισμό. Καταθέτει μήνυση εναντίον της εφημερίδας Μακελειό για εξώφυλλο που όπως ο υφυπουργός ισχυρίζεται μεταξύ άλλων "εξισώνει την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία" (το βλέπετε στην 2η φώτο).

Φυσικά ο Γιατρομανωλάκης δεν λέει την αλήθεια. Το πρωτοσέλιδο του Μακελειού δεν αφορά καθόλου τα ομοφυλόφιλα άτομα, κανέναν απολύτως ομοφυλόφιλο σε όλη την χώρα. Αφορά μόνο αυτούς που δείχνει στις φώτο, τους οποίους κατηγορεί ως μέλη κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων. Το ότι ο Γιατρομανωλάκης λογω ομοφυλοφιλίας, ως άτομο, προσπαθεί να αποκτήσει συμπαράσταση από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, είναι τρυκ στο οποίο δεν πρόκειται να πέσει η κοινότητα. Ο κοινός σεξουαλικός προσανατολισμός δεν είναι λόγος για να υπερασπίζεσαι κάποιον. Μονο οι πράξεις και τα βάσανα του είναι λόγος.
Εδώ συγκεκριμένα η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα κι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε κάθε λόγο να ΜΗΝ υπερασπιστουμε καθόλου τον Γιατρομανωλακη -ειδικά αυτόν. Πού ήταν ως εχθές το ενδιαφέρον του για τους ανήλικους ομοφυλόφιλους που υπέφεραν από τον Λιγνάδη; Πού ήταν οι δηλώσεις του κι ο αποτροπιασμός του για τον παλιανθρωπο που εκμεταλλεύτηκε την απειρία, την ανάγκη και την αφέλεια των ανηλίκων ομοφυλόφιλων; Εμείς θα υπερασπίσουμε τον Γιατρομανωλακη που παρεξηγήθηκε για τα λόγια του Μακελειού; Αυτός δεν υπερασπίστηκε τους νεαρούς που βασανίστηκαν σαδιστικότατα στην αληθινή ζωή -οχι στα πρωτοσέλιδα.
Ο ακτιβισμός δεν μπορεί να γίνεται α λα καρτ, ούτε όταν καίγεται το καλυβάκι μας. Έχουμε μνήμη και θυμόμαστε το παρελθόν των ακτιβιστών.
(Melusine)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK