Δικαιοσύνη εναντίον Γυναικών

 

Τον τελευταίο καιρό το μυαλό μας έχει μπλοκάρει με τα καμώματα της Δικαιοσύνης, ειδικώς της εγχώριας. Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας όταν διαβάζουμε τις ειδήσεις.  Πρώτα οι Εισαγγελείς αποφαίνονται ότι η Γεωργία Μπίκα δεν βιάστηκε καν, αλλά συναίνεσε και μετά επινόησε τον βιασμό -παρά τους μώλωπες πάνω της, το βίντεο με το τρέκλισμα κλπ. Τρόπον τινά αντιλαμβανόμαστε τι παρακινεί αυτήν την απόφαση: οι κατηγορούμενοι είναι πολύ επιφανείς. Πρώτη φορά γλυτώνουν οι επιφανείς;
 
Επειτα όμως έρχεται το μεγάλο κλου: το Δικαστήριο αποφαίνεται ότι η 10χρονη αθλήτρια ιστιοπλοϊας που είχε σεξουαλικές επαφές με τον 15 χρόνια μεγαλύτερο της προπονητή, ΔΕΝ βιάστηκε και μάλιστα κατ' εξακολούθηση όπως η ίδια κατήγγειλε, απλώς καταχρηστικά υπέστη ασέλγεια από τον άνδρα. Το Δικαστήριο λέει ότι δεν υπάρχει βιασμός διότι δεν ασκήθηκε βία πάνω της, και επίσης συναίνεσε σε σεξ. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα κορίτσια στην 4η και 5η Δημοτικού, ενδέχεται να συνειδητοποιήσουν τι είναι το σεξ και να συναινέσουν σε αυτό. 

Κατά την γνώμη μας ο Δικαστής αμέσως μόλις άκουσε την ομολογία του δράστη πως "ενήργησε όπως ενήργησε διότι ήταν τρελά ερωτευμένος με το κορίτσι" έπρεπε να σταματήσει την ακροαματική διαδικασία και να πεί στους αστυνομικούς.
"Πάρτε τον. Μέσα"
Αυτό θα ήταν το μόνο φυσιολογικό. 

 
Εκτός κι αν αναγνωρίζουμε σε ενήλικο άντρα το δικαίωμα να ερωτεύεται 10χρονα. 
Εκτός κι αν κάποιοι από εμάς αναρωτιόμαστε αν συναίνεσε ή δεν συναίνεσε η 10χρονη. 
Εκτός κι αν δεν είμαστε εντελώς σίγουροι ότι η 10χρονη δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να συνειδητοποιήσει τι είναι το σεξ, γι αυτό είναι καθήκον όλων των ανδρών να μείνουν μακριά της.
Υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι οι άντρες δεν δικαιούνται όχι να αγγίζουν την 10χρονη, αλλά ούτε καν να την σκέφτονται; 
Υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο μέσος αξιοπρεπής άντρας, την στιγμή που θα του περάσει τολμηρή σκέψη για 10χρονη, ΜΟΝΟΣ του θα χαστουκίσει τον εαυτό του; 
 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK