ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 


Το μίσος για την ανθρώπινη ζωή σε όλο το μεγαλείο του επιδεικνύουν καθε τρεις και τοσο οι τρέχοντες κρατούντες. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια τέτοια περίπτωση.
Όχι μόνο δεν ντρέπεται η κυβέρνηση για τις ανεπάρκειες της Πολιτείας τις οποίες αύξησε καρά πολύ με δικές της πρωτοβουλίες (π.χ. την μετατροπή τμημάτων του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλη σε εμβολιαστικό κέντρο), αλλά προσπαθεί να λιώσει κι όσους ιδιώτες εργάζονται υπέρ των παιδιών με φιλότιμο.
Τα 11 σπίτια φιλοξενίας του Χαμόγελου του Παιδιού θα κλείσουν. Μοιάζουν πάρα πολύ με σπίτια και δεν έχουν άδεια. Θα δημιουργηθούν κρατικά, με συστήματα ασφαλείας κι άλλες εξυπνάδες που θα δίνουν την τέλεια εικόνα του πληβείου στον πληβείο:
"Είσαι σε ίδρυμα καημενούλι μου, μαζέψου!".
Οι υπουργοί παρόμοιοι με τους Λουδοβίκους φωνάζουν τον Γιαννόπουλο του Χαμόγελου του Παιδιού, να τον νουθετήσουν: "Μην δίνεις άλλη δημοσιότητα στο θέμα ". Λες κι είναι ο Γιαννόπουλος κανένα παιδάκι του νηπιαγωγείου που θα ακούσει τον δάσκαλο. Δεν έχουν ιδέα οι άνθρωποι τι σημαίνει άνθρωπος ταγμένος σε ιερό σκοπό, αλλά υπερτερούν γιατί έχουν το δικαίωμα να νομοθετουν.
Μετά τρομοκρατούν τους υποστηρικτές του Γιαννόπουλου που κάνουν αναρτήσεις υπέρ του, στέλνοντας τους ελεγκτικά όργανα να ψάξουν τα λογιστικά τους. Κι οι υποστηρικτές υποχωρούν, γιατί είναι να παίζεις με την τσιμπίδα της Εφορίας; Όλο και κάποια κωλοαπόδειξη θα σου έχει ξεφύγει.
Έτσι λοιπόν τα κακοποιημένα και παρατημένα παιδιά, αυτά που είχαν γονείς ανίκανους, αρρώστους, εντελώς ακατάλληλους για παιδιά, θα καταλήξουν πίσω από τα κάγκελα. Ωραία κάγκελα βέβαια, μπορεί να ανοίγουν με κανένα ηλεκτρικό κουμπί. Πάντως θα έχουν φύλακα όπως στις φυλακές. Πώς είναι δυνατόν να μεγαλώσουν χαμογελαστοί άνθρωποι χωρίς αγάπη;
Ή θα καταλήξουν στο άλλο είδος εποπτείας, το ψηλότερο, θα τα φυλάει ο Θεός στα ιδρύματα της Εκκλησίας. Τρεις φορές την μέρα προσευχή και σε ευχαριστούμε για τον άρτο τον επιούσιο - ο,τι πρέπει για να υπηρετούν αργότερα την άρχουσα τάξη αρκούμενοι σε ένα ξεροκόμματο.
Και σε κανένα χρόνο θα γίνει πάλι κανένα συνέδριο αναπαραγωγικών δικαιωμάτων υπο την αιγιδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, με συμμετέχοντες μεγαλογιατρούς τεχνητής γονιμοποίησης και μια οργάνωση υπέρ του αγέννητου παιδιού.
Η κυβέρνηση δινει τα πάντα για τα αγέννητα παιδιά, για τα γεννημένα τίποτα. Μην σώσουν και χαμογελάσουν. 
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK