Η μητέρα των παιδιών του άντρα

 

Σημερινή είδηση η γυναικοκτονία στην Καβάλα, όπου ο σύζυγος στραγγάλισε την σύζυγο με την οποία βρισκόταν σε διάσταση - συνηθισμένη ιστορία δηλαδη.
Το άρθρο όπως βλέπετε γράφει οτι στραγγάλισε την "μητέρα των παιδιών του", παρά πολύ παραπλανητικά. Ας μην κοροϊδευομαστε κι ας μην γράφουμε λέξεις στην σειρά, που έχουν σωστό συντακτικό, αλλά στερούνται περιεχομένου. Δεν υπάρχει η έννοια "μητέρα των παιδιών" του άντρα, στο αντρικό μυαλό.
Πρώτα από όλα δεν υπάρχει η έννοια "μητέρα", σε βάθρο. Υπάρχουν τα παιδιά κι έχουν μητέρα, αλλά οι γυναίκες για τους άντρες είναι μόνο οι γυναίκες τους. Καμία φορά ευχάριστες σύντροφοι, πολλές φορές ενοχλητικές και βάρος, συχνά ιδιοκτησία τους, σε κάποιες περιπτώσεις βαρύ τίμημα για 9 μήνες ενοίκιο της μήτρας τους, πάντως ποτέ σε κάποιο είδος σεβασμού εξαιτίας του ότι γέννησαν τα παιδιά του άντρα.
Έπειτα για παρα πολλούς άντρες δεν υπάρχει η έννοια "παιδιά" με το περιεχόμενο που δίνουν οι γυναίκες στα "παιδιά". Σχεδόν όλοι τα επιθυμούν για να αφήσουν ένα ίχνος της παρουσίας τους στην Γη. Είναι πρόθυμοι να κάνουν κάποια πράγματα για τα παιδιά, π.χ να δώσουν ένα μέρος από το εισόδημα τους γι αυτά, αλλά όχι να ξεχάσουν τελειως τον εαυτό τους και να τον βάλουν δεύτερο σε προτεραιότητα. Όχι μόνο αρκετοί έχουν καταστροφικες συνήθειες, ποτό, ναρκωτικά, χαρτιά, πόρνες, μπουζούκια, κλπ, όχι μόνο κάποιοι ασελγούν στα παιδιά τους και τα κακοποιούν, όχι μόνο εγκαταλείπουν τις γυναίκες μαζί με τα άρρωστα παιδιά και ξεκινούν για νέες περιπέτειες (π.χ. audition για ριαλιτυ σώου με 2 παιδιά ήδη νεκρά κι ένα ακομα άρρωστο στο σπίτι της γυναίκας που έχουν σε διάσταση) αλλά κάποιοι από αυτούς σκοτώνουν την γυναίκα αφήνοντας τα παιδιά χωρίς ούτε μάνα, ούτε πατέρα, για πάντα. Στο μυαλό τους δεν υπάρχουν ούτε τα παιδιά ούτε η μητέρα, υπάρχει ο εαυτός κι ο εγωισμός τους -τελεία.
Δεν χρειάζεται να αναφέρω πόσα ανέχονται οι γυναίκες για να έχουν τα παιδιά τους πατέρα - και μιλάω φυσικά γι αυτές που δεν έχουν απόλυτη οικονομική ανάγκη, αλλά υπομένουν τον βίαιο, τον γυναικά, τον αλκοολικό, τον τεμπέλη, τον τζογαδόρο, αυτόν που τις παραμελεί κι αυτόν που δεν ξέρει σε ποιο συρτάρι είναι οι κάλτσες του κλπ.
Μην γράφετε λοιπόν ηλιθιότητες στους τίτλους των αρθρων "στραγγάλισε την μητέρα των παιδιών του", δεν έγινε αυτό. Έτυχε στο σεξ να του προκύψουν δύο παιδιά και κάποια μέρα στραγγάλισε την γυναίκα ΤΟΥ που τον παράτησε. Αυτό έγινε.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK