Τα οφέλη του πορνό.

 

Σκίτσο της Ελένης Τοπαλούδη που αντικατοπτρίζει το τέλος της πλήρως: Η Ελένη φοιτήτρια, με τις κοτσίδες που ταιριάζουν τόσο πολύ στην νεότητα, τα γυαλιά της που πάνε πακέτο με το πολύ διάβασμα,  όμως γεμάτη με σταγόνες αίματος -αυτό είναι αποτέλεσμα του πορνό  που διαστρέβλωσε τελείως την εικόνα της γυναίκας στο μυαλό των δραστών.

Τίποτα άλλο εκτός από το πορνό δεν γεννάει την πεποίθηση στους άντρες ότι όλες οι γυναίκες επιθυμούν παρτούζες. Πραγματικά οι δράστες πιστεύουν πως κατά βάθος, όλες μα όλες οι γυναίκες ονειρεύονται όσο πιο πολλά αντρικά μόρια γίνεται. Δεν είναι αλήθεια, όμως το πορνό τους πείθει ότι είναι, επειδή δεν αναπαράγει τίποτα άλλο εκτός από αυτό το είδος γυναίκας. 
Όχι μόνο αυτή είναι η γενική εικόνα των δραστών για τις γυναίκες, αλλά οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι είδαν την Τοπαλούδη σε βίντεο με 3 άντρες μαζί -το βίντεο του προηγούμενου βιασμού της που κατέληξε χωρίς καταγγελία, εξαιτίας της στάσης των αστυνομικών. Βέβαια το βίντεο έδειχνε έναν βιασμό, όχι συναινετικό σεξ, αλλά δεν διαφέρει σε τίποτα από πολλές ταινίες πορνό, αφού το "άγριο σεξ' είναι η νόρμα στο πορνό, Δεν υπάρχει διαφορά στην εικόνα. Εξάλλου, ακόμα κι αν τους πέρασε από τον νου πως βλέπουν τον βιασμό της Τοπαλούδη, επίσης βλέπουν τους 3 να περπατούν στα καφενεία και τις καφετέριες ανενόχλητοι, κανένας δεν τους έχει συλλάβει. 
Το συμπέρασμα είναι σαφές: η Τοπαλούδη είναι η τέλεια υποψήφια για αναπαράσταση στην πραγματικότητα όσων είδαν στο πορνό. Είτε θέλει παρτούζα με άγριο σεξ, είτε δεν θέλει αλλά φοβάται να πάει στην Αστυνομία, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, αυτοί οι δυό δεν θα πάθουν τίποτα αν κάνουν τα ίδια μαζί της. 

Τι έκπληξη όμως, η ζωή δεν είναι σαν τις ταινίες, η Τοπαλούδη αντιστέκεται.  Ενώ ήδη δυσκολεύονται να καταπιούν ότι δεν θέλει να κάνει σεξ και με τους δυό, εκείνη χειροτερεύει την κατάσταση, τους απειλεί ότι θα τους καταγγείλει. Κι από εκεί που οι δυό περίμεναν ένα ευχάριστο βράδυ, τώρα θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα. Το πορνό δεν τους έχει προετοιμάσει γι αυτό, πουθενά δεν δείχνει 2 ή 13 άντρες να συλλαμβάνονται επειδή έκαναν σεξ με μια γυναίκα, πάντα πάνε όλα καλά και μάλιστα η πρωταγωνίστρια που κακοποιείται και κλαίει κατά την διάρκεια του σεξ, στο τέλος της ταινίας έχει 30 δευτερόλεπτα που μας δηλώνει πόσο καλά πέρασε στο γύρισμα. Η οργή των δύο είναι γνήσια και  πηγαία, αυτό δείχνει ο τρόπος της δολοφονίας της Τοπαλούδη που είναι αποτέλεσμα αυτοσχεδιασμού -την χτύπησαν με το σίδερο σιδερώματος που βρέθηκε στο δωμάτιο πρόχειρο. Κι η Ελένη πεθαίνει. 
Αν και το αίμα της Τοπαλούδη φτάνει έως και στο ταβάνι του δωματίου -όπως αποκάλυψε το εγκληματολογικό της Αστυνομίας-  οι δολοφόνοι δεν αλλάζουν διαγωγή. Τρεις μέρες μετά ο ένας βιάζει μια άλλη κοπέλα, με πνευματική υστέρηση. Η σκέψη ότι όλες οι γυναίκες ψάχνουν διαρκώς το πήδημα, δεν μπορεί να βγει από το κεφάλι τους, είναι πολύ αργά, έχουν διαμορφώσει άποψη για τις γυναίκες χάρη στο πορνό. 

Ξέρω τι θα μου πείτε, ότι αυτοί οι δυό είναι παλιάνθρωποι, έχουν εγκληματικό χαρακτήρα, φταίει η Πατριαρχία κλπ. Ναι, είναι παλιάνθρωποι αλλά δεν γεννήθηκαν έτσι, γεννήθηκαν αγνοί κι αμόλυντοι όπως όλα τα μωρά κι έγιναν στην διαδρομή παλιάνθρωποι από τις  προσλαμβάνουσες εικόνες που είχαν. Και ναι, φταίει η Πατριαρχία, αλλά όχι γενικά κι αόριστα, εδώ συγκεκριμένα φταίει το πορνό. Φταίει για τον φόνο της Τοπαλούδη, για τους θανάτους γυναικών κατά την διάρκεια του άγριου σεξ, για την πίεση που δέχονται οι γυναίκες από τους συντρόφους τους να συμμετέχουν σε  πρακτικές επώδυνες κι εξευτελιστικές που δεν επιθυμούν, φταίει για ένα εκατομμύριο πράγματα. 

Το πορνό δεν είναι επιλογή κι ελευθερία καλλιτεχνικής έκφρασης. Είναι ένας τρόπος να κακοποιηθούμε όλες μας και μερικές από εμάς να φτάσουμε στον τάφο. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK