Τι γύρευε στον δρόμο η θεία;

 


Η ειδηση: "Νεαρός επιχείρησε να βιάσει στον δρόμο 86χρονη μπροστά στην 93χρονη αδερφή της".
Και το σχόλιο από κάτω "Τι δουλειά είχαν έξω τέτοια ώρα οι θείες; Τι φορούσαν; ".
Με αυτά τα λόγια ο σχολιαστής με αφορμή την μεγάλη ηλικία του θύματος, ξεκαθαρίζει πως ο βιασμός δεν εξαρτάται από την ομορφιά, το ντύσιμο, την συμπεριφορά της γυναίκας. Εξαρτάται μόνο από τον δράστη. Δεν είναι κάποιο είδος κοπλιμάν, είναι μίσος κι άσκηση επιβολής στον αδυναμο.
Γνωρίζουμε πώς ο νεαρός της είδησης δεν είδε τις ηλικιωμένες και θόλωσε το μυαλό του από πάθος, τις είδε και προσπάθησε να τις τρομοκρατησει. Τίποτα άλλο.
Ομοίως γνωρίζουμε ότι η επιβολή κι η τρομοκρατία μέσω του βιασμου είναι πολύ συνηθισμένο παιγνίδι στην φυλακή. Άντρες κατά τα λοιπά ετεροσεξουαλικοί, δεν χάνουν την ευκαιρία να "τιμωρήσουν" τον πιο αδύναμο φυλακισμένο ή αυτόν που καρφώνει ή αυτόν που τους αντιμίλησε. Τι τους θόλωσε το μυαλό, οι τρίχες του άλλου αντρικού στήθους ή η κακία τους;
Δεν συζητάμε καθόλου τι γίνεται στους πολέμους, εκεί που η ανομία κι η ατιμωρησία είναι καθεστώς. Ο βιασμός των συλληφθέντων και των κατακτημενων είναι όλο και πιο συχνά η νόρμα. Προκαλούν τον σεξουαλικό πόθο τα γυναικόπαιδα που τρέχουν να σωθούν ουρλιάζοντας;
Να τα θυμηθείτε όλα αυτά την άλλη φορά που θα ακούσετε μια Γεωργία Μπίκα να λέει "με βίασαν". Δηλαδή, να τα θυμηθείτε πριν πείτε "τι γύρευε στο πάρτι με τους άγνωστους"
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK