Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΑΤΑ

 

Οι ποινές της Δύσης προς την Ρωσία  πέρασαν προ πολλού στην σφαίρα του παραλογισμού, όμως αυτή εδώ κρατάει τα πρωτεία σε γελοιότητα. 
Από 1/03/2022 οι ρώσικες γάτες βρίσκονται σε Παγκόσμιο αποκλεισμό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γάτας (Federation Indernational Feline):
1) Απαγορεύεται η έξοδος οποιασδήποτε γάτας ανατράφηκε στην Ρωσία. 
2) Για όσες γάτες έχουν ήδη βγει από την χώρα και βρίσκονται στο εξωτερικό, απαγορεύεται η συμμετοχή σε διαγωνισμούς, εκθέσεις, σώου κλπ. 
3)Οι περιορισμοί θα ισχύσουν έως τις 31/05/2022 , οπότε και θα επανεξεταστούν. 
 
Από ό,τι καταλαβαίνουμε ο περιορισμός αφήνει μικρό παραθυράκι για τους γατόφιλους που θέλουν μόνο την αγάπη της γάτας, όχι όμως και επίσημα χαρτιά γι αυτήν με καταγραφή στα σχετικά βιβλία καταχώρησης των οργανώσεων γατόφιλων. Όποιος ιδιοκτήτης μπορεί να φιλοξενήσει γάτα- cladestino, ας το κάνει, υπ' ευθύνη του. Βεβαίως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι αρχές στο μέλλον σκληρύνουν την στάση τους, π.χ. απελαύνουν γάτες που είναι φανερά ρώσικες και εξίσου φανερά νεαρής ηλικίας, π.χ. ενός μήνα, πράγμα που θα μαρτυρά ότι ο ιδιοκτήτης την εισήγαγε παρανόμως στην χώρα. 

Συμπέρασμα;  τίποτα ρώσικο δεν θα μπει στην Δύση, απόλυτο εμπάργκο στον Ρώσο Πούτιν και τα μπαλέτα του, τους Τσαϊκόφκηδες, τους Ντοστογιέφσκηδες, τα σιτάρια, τις βότκες, τις μπαμπούσκες ΚΑΙ τις γάτες. Русские коты, оставайтесь в своей стране *
 
*(Ρωσίδες γάτες, μείνετε στην χώρα σας)
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK