Μπουνιές, αλλά με αγάπη

 

Ευφάνταστη διαφήμιση δώρων τις 14 Φεβρουαρίου.  Όπως λέει η λεζάντα : "Αλλοι αγοράζουν λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου, άλλοι προτιμούν το κατάστημά μας" και βλέπουμε μαστίγια και χειροπέδες. Η γυναίκα φοράει χειροπέδες, ο άντρας κρατάει το μαστίγιο. 

Είναι το μαστίγιο απόδειξη έρωτα; 
Ναι, είναι τα τελευταία χρόνια. Βοήθησε πολύ η  διάδοση της πορνογραφίας που προβάλει την κακοποίηση γυναικών στο σεξ ως το μοναδικό είδος σεξ που υπάρχει, επέβαλε ως θέσφατο το ρητό "ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του", αντικατέστησε τον όρο "κακοποιητικό σεξ" με τον όρο "άγριο σεξ" -το οποίο παραμένει ως είχε για τους ερευνητές και τους ακαδημαϊκούς, abusive ήταν πριν, abusive είναι και τώρα. Πιο πολύ από όλα βοήθησαν τα μέλη της BDSM κοινότητας, που μέσα σε φεμινιστικές σελίδες επέβαλαν τον σκασμό στους αντιρρησίες, διεκδικώντας από τις φεμινιστικές σελίδες να γίνουν "ασφαλείς χώροι" όπου θα απαγορεύεται το kink shaming. Αλίμονο, θα με ντροπιάσεις επειδή λέω πως θέλω να τρώω μπουνιές στα μούτρα στο σεξ κι είμαι ταυτόχρονα φεμινίστρια; Γιατί δεν είμαι; 

Ορίστε λοιπόν, εδώ είμαστε. Οποιος νόμιζε ότι ο έρωτας γιορτάζεται με λουλούδια, έκανε λάθος. Γιορτάζεται και με μπουνιές. Και με κλωτσιές. Και με φτυσίματα. Και με μαστίγια. Και με λαιμαριές σκύλου στον λαιμό. 
Συγνώμη, τα είπα μισά, να τα ξαναπώ ολόκληρα: ό Έρωτας γιορτάζεται με λουλούδια που προσφέρει ο άντρας στην γυναίκα -αν είσαι παραδοσιακός τύπος. Αν είσαι πρωτοποριακός γιορτάζεται με το μαστίγιο που θα μαστιγώσει τα οπίσθια της γυναίκας και μάλιστα, όπως έλεγε παλιότερα μια ανάρτηση, "αν δεν βγάλει αίμα, δεν το κάνεις σωστά". Δεν είναι κακοποίηση το ξύλο αν το θέλει η γυναίκα, είναι γούστο, σωστά; 

Καθόλου σωστά. Είναι τρομερή σύμπτωση οι γυναίκες, το φύλο που περιφρονείται, κακοποιείται, ξεφτιλίζεται κάθε μέρα από την πλειοψηφία των ανδρών, σε όλα αυτα αντιστέκεται ώστε να πετύχει καλύτερες συνθήκες ζωής και πάνω από όλα μεγαλύτερη ασφάλεια, ξαφνικά να μαθαίνουμε ότι στο σεξ θέλουν οι ίδιες να κακοποιούνται γιατί αλλιώς βαριούνται. Οι άντρες γενικά, οι παλιοί της πατριαρχίας κι οι καινούργιοι της πρωτοπορίας, οι παραδοσιακοί και οι dom, λένε το ίδιο πράγμα: ότι οι γυναίκες φτιάχτηκαν για να ξεφτιλίζονται. 'Οτι είναι στην φύση τους η υποταγή, ενώ στην φύση του άντρα είναι η κυριαρχία. Η μόνη διαφορά από το χθες στο σήμερα είναι πως παλιότερα οι κακοποιημένες στο σεξ γυναίκες ήταν λίγες και είχαν πλήρη επίγνωση της κακοποίησής τους. Έλεγαν "εγώ κακοποιούμαι, αυτός με κακοποιεί".  Τώρα οι κακοποιημένες είναι πιο πολλές και το ξύλο που τρώνε, το απολαμβάνουν, με αυτό απελευθερώνονται από τον μικροαστισμό. Μα είναι κατι συμπτώσεις να χάνεις το μυαλό σου, αυτό που επί χιλιάδες χρόνια ήταν καταπίεση, τώρα είναι απελευθέρωση!  

Εστω ότι είναι έτσι, ότι το απολαμβάνουν. Και τι μας νοιάζει εμάς; 
Μας νοιάζει επειδή η κακοποίηση έγινε το απαιτητό από την πλειοψηφία των νέων ανδρών -τουλάχιστον. Αν όχι με μαστίγια και κλωτσιές, πάντως οπωσδήποτε με χαστούκια, φτύσιμο, βρισιές, πνίξιμο και εννοείται, πρωκτικό σεξ. Όπως είπε πρόσφατα ο Harry Ηazel σε μια από τις δεκάδες γυναίκες που κακοποίησε και του παραπονέθηκε, "δεν μου κάνεις, αλλά πρέπει να μάθεις να δίνεις κάτι σε αυτόν που σε κάνει να νιώθεις όμορφα στο σεξ". Εννοεί, να τον αφήνεις να σε χτυπάει, χωρίς να μιλάς. 
Και μας νοιάζει, επειδή η κακοποίηση είναι τόσο πολύ αυτονόητη εντός του σεξ, που οι άντρες δεν μπαίνουν στον κόπο να ρωτήσουν καθόλου αν θες να κακοποιηθείς, πρώτα προσπαθούν να σε πνίξουν και μετά, αν κάνεις φασαρία σταματάνε. Το 2016 ρωτούσαν, το 2022 δεν ρωτάνε, το θεωρούν δεδομένο.
Και μας νοιάζει επειδή υπάρχουν γυναίκες νεκρές από σεξ που οι εραστές τους ισχυρίστηκαν ότι το άγριο σεξ έγινε με την συναίνεσή τους, απλώς "στραβωσε'. Κι αθωώνονται. 
Και μας νοιάζει διότι όταν πηγαίνουν οι γυναίκες να καταγγείλουν  βιασμό και δείχνουν τους μώλωπές τους, οι αστυνομικοί τις ρωτάνε "σίγουρα δεν το ήθελες; μήπως σου αρέσουν οι αγριάδες;"
Και μας νοιάζει διότι η κακοποίηση των γυναικών στο πορνό που είναι το σχολείο κι η σεξουαλική αγωγή των εφήβων, έχει χτυπήσει ταβάνι: οι πορνογράφοι δεν μπορούν να σκεφτούν κάτι χειρότερο να κάνουν, το γυναικείο σώμα έχει φτάσει τα όριά του. 
Και μας νοιάζει διότι του Αγίου Βαλεντίνου οι άντρες αγοράζουν μόνοι τους για δώρο ολόκληρα πακέτα  με χειροπέδες και μαστίγιο και σφήνες πρωκτού και σφιγκτήρες θηλών και κολάρα λαιμού για την "σκυλίτσα" τους.  Τα παρουσιάζουν ως έκπληξη που θα αναζωογονήσει την σπίθα του έρωτα, κι οι γυναίκες έκπληκτες, δεν ξέρουν τι να πουν για να αρνηθούν χωρίς να προσβάλουν τον άντρα. Αυτοί τολμάνε και το παρουσιάζουν  χωρίς να κοκκινίζουν. Αυτές οφείλουν να βρουν πώς να αρνηθούν χωρίς να φανούν πουριτανές και καθυστερημένες. 

Γι αυτό, ευχαριστούμε πολύ την BDSM κοινότητα που διακινεί την φήμη  ότι όχι μόνο τα λουλούδια, αλλά και οι μπουνιές είναι απόδειξη έρωτα. Μας υποχρεώσατε. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK