Περί του βιασμού της Γεωργίας

 



Την είδηση έχω πάρει από σάιτ που ασχολείται με μετοχές, την τιμή της βενζίνης, το 2% αύξηση στον κατώτατο μισθό. Είναι χαρακτηριστική η διαφορά στους τίτλους των ειδήσεων, ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση του μέσου. Βλέπετε πως γράφει:
"Αρνητικές οι τοξικολογικες εξετάσεις, υποστηρίζει το περιβάλλον του κατηγορουμένου".
Καταρχάς μαθαίνουμε ποιού την άποψη μεταφέρει το σάιτ- του κατηγορουμένου. Το γεγονός παραμένει ίδιο, οι τοξικολογικες εξετάσεις της Μπίκα βγήκαν αρνητικές σε ναρκωτικές ουσίες, όμως η εφημερίδα ήρθε σε επαφή με τον κατηγορουμένο. Οι δικηγόροι του κατηγορουμένου μάλιστα υποδεικνύουν πως ΚΑΙ η ανιχνεύσιμη ποσότητα αλκοόλ δεν μπορεί να κάνει την κοπέλα να χάσει τις αισθήσεις της.
Που σημαίνει ότι δεν ήταν ναρκωμενη.
Που σημαίνει ότι δεν ήταν μεθυσμένη.
Που σημαίνει ότι δεν ήταν αναίσθητη.
Που σημαίνει ότι συναινεσε.
Που σημαίνει ότι δεν βιάστηκε.
Συμπέρασμα ; Είναι αλήθεια αυτό που ισχυρίζεται ο κατηγορουμενος, ότι ναι, έκαναν σεξ και ναι, γέμισε μωλωπες, ΑΛΛΑ η Γεωργία τα 'θελε. Σωστά;
Καθόλου σωστά, εντελώς λάθος.
Εμείς δεν είμαστε εφημερίδα που συμμερίζεται τα ενδιαφέροντα των πλούσιων και τρόπον τινά συμπασχει με τα βάσανα τους. Είμαστε γυναίκες και συμπασχουμε με τις γυναίκες, μόνο. Δεν θέλουμε η ιστορία να τελειώσει, η Γεωργία να σκάσει κι η ζωή των πλούσιων να συνεχιστεί -μπίζνες, μπίζνες κι ανάμεσα κανένα "ροζ παρτι" ώστε να σπάει η πίεση από τις ατελείωτες μπίζνες. Θέλουμε η Γεωργία να δικαιωθεί.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι τοξικολογικες εξετάσεις, μας φτάνει που η Γεωργία δηλώνει ότι βιάστηκε. Γνωρίζουμε ότι η πλειονότητα των βιασμών δεν γίνεται με χάπια βιασμου που τα ίχνη τους εξαφανίζονται σε 12 ώρες, γίνεται σε όλες τις συνθήκες, με όλους τους τρόπους, σε ελεύθερες, δεσμευμένες, παντρεμένες, από αγνώστους, γνωστούς, συζύγους, συγγενείς, εργοδότες, καθηγητές, παπάδες, από οποιονδήποτε. Ολοι οι συνδυασμοί εινσι πιθανοί, δηλαδή ένας συνδυασμός, ο βασικός, μια γυναίκα και κάπου κοντά της ένας βιαστής.
Η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε βιασμό.
Αυτό μας φτάνει.
Είμαστε με την Γεωργία.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK