Οι αποτροπιασμενοι χριστιανοί

 


Η είδηση λέει " Βανδαλισμοί στην εκκλησία που λειτουργούσε ο κατηγορούμενος για βιασμό ιερέας" και βλέπουμε κόκκινη μπογιά εκτοξευμένη προς την πόρτα και τους τοίχους, ενώ παρακάτω διαβάζουμε το αναμενόμενο ποιηματάκι: "αποτροπιασμός" "φρίκη" κλπ.

Καταρχάς σε ο,τι αφορά το ρεαλιστικό μέρος της υπόθεσης, η βλάβη στο εξωτερικό του ναού είναι ανάξια λόγου. Δηλαδή ανάξια σε σχέση με με την βλάβη που υπέστη η βιασθείσα ανήλικη, στο εσωτερικό του ναού. Ο ναός είναι τούβλα, τσιμέντο και σοβάς. Και τι έγινε που λερώθηκε ο σοβάς, είναι πολύ δύσκολο να ξαναβαφτεί; Να μας πείτε πώς θα διορθωθεί η βλάβη στο κορίτσι που βιάστηκε.
Έπειτα σε ο,τι αφορά το συμβολικό, δηλαδή την βεβήλωση των ιερών συμβόλων, καθόλου άδικο δεν είχαν όσοι καταφέρθηκαν κατά του ναού. Εκεί μέσα ήταν ο παπάς που βίασε, ο άλλος παπάς που τον υπερασπίζεται ακόμα, κι όλο το ποίμνιο με τους θεοσεβούμενους γείτονες που -όπως αποκάλυψε ένας μη θεοσεβούμενος- "όλοι ήξεραν ότι αυτός ξεμοναχιαζε κορίτσια κι έκαναν τα στραβά μάτια". Επομένως αυτή η εκκλησία δεν είναι αθώος τόπος και οίκος του Θεού που σπιλώθηκε από βαρβάρους, είναι τόπος ανομίας και βασανισμού των πραγματικά αθώων κοριτσιών, που πολύ σωστά καταδείχθηκε από συμμάχους των βασανισθέντων κοριτσιών.
Αυτοί που νιώθουν αποτροπιασμό από την κόκκινη μπογιά στον τοίχο, να σκεφτούν το κόκκινο αίμα στο εσώρουχο της κοπέλας, μετά τον βιασμό. Και να ρίξουν ένα κουβά νερό στο κεφάλι τους, μπας και δουλέψει το μυαλό τους σωστά. Χριστιανικά.
(Μελουζίν)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK