Ο αναμάρτητος (μόνο) πρώτος τον λίθο βαλέτω.

 

Ο δημοφιλής τράπερ Σνικ,  εχθές έβγαλε μια ανακοίνωση για τους επικριτές του καινούργιου του τραγουδιού "παίρνω στην που@@@α μου τσιντσίλα". Είπε "ησασταν και θα είστε σκουπίδια". 
Δεν το είπε για οποιονδήποτε πολίτη τον περιφρονεί και δεν ακούει τα τραγούδια του,  το είπε για τους δημοσιογράφους που τον κατέκριναν στις εκπομπές τους, μεσημεριανές, πρωινές κλπ, κατηγορώντας τον οτι οι στίχοι του προσβάλλουν την γυναικεία υπόσταση κι είναι σεξιστικοί. Ισχυρίζεται πως οι δημοσιογράφοι τον αντιπαθούν επειδή δεν καταδέχεται να πάει για συνέντευξη στις κουτσομπολίστικες εκπομπές τους. 

Δεν ξέρω αν τον αντιπαθούν γι αυτόν τον λόγο, πάντως ξέρω ότι δεν δικαιούνται να τον λιθοβολούν όψιμα, αυτοί που επί χρόνια αγκάλιασαν τον σεξισμό και την υποτίμηση της γυναίκας με το παράδειγμά τους, τις εκπομπές τους και την δράση τους, π.χ. η Ελεονώρα Μελέτη. 
Αυτή δεν είναι που το 2014 (επί ανόδου του φιλελεύθερου φεμινισμού)γύρισε πορνό ταινία με την Σιρίνα, λέγοντας σε συνέντευξη "Αλήθεια, σοκάρει το πορνό; Γι αυτό ξεπούλησαν οι 50 αποχρώσεις του γκρι; Γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σάιτ;".
Αυτή δεν είναι που το 2015 όταν την ρώτησαν σε βραδινή εκπομπή αν είναι καλή στις πίτες, είπε "Πίτες όχι,  κάτι παρόμοιο, ναι" συμπληρώνοντας "χωρίς γέμιση, με γέμιση στο πλάι";

Για την Μελέτη είναι πολύ αργά να υπερασπιστεί την γυναικεία αξιοπρέπεια και να κατακρίνει τους σεξιστές. Όταν ήταν η σωστή ώρα, δηλαδή τότε που ανέβαινε η πορνοποίηση των γυναικών,  συνέπλευσε με την πορνοποίηση. Τώρα θερίζουμε αυτά που σπάρθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή τους βιασμούς, τις πίτες ως προαπαιτούμενο των ανδρών για ένα καφεδάκι μαζί τους, την διεύρυνση του πορνό έως το target group των 12 ετών κλπ. 

Ο φεμινισμός δεν είναι μόδα, είναι ανάγκη. Κι όσοι ακολουθούν το Χ ρεύμα ή το Ψ  του φεμινισμού επειδή βρίσκεται σε άνοδο, οι τύποι που είναι γνωστοί ως Ο.Φ.Α*,  τουλάχιστον να μην ζητούν εύσημα κατακρίνοντας σήμερα, αυτό που ασπάστηκαν παλιότερα. 
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, όχι οι αμαρτωλοί. 

(Ο.Φ.Α = Όπου Φυσάει ο Άνεμος)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ή ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ;

ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΤΟΧΟ

AN UNSOLICITED DICK-PICK